Kangnam University / 강남대학교
![[Resim: f8fu.jpg]](http://img560.imageshack.us/img560/8866/f8fu.jpg)
Adres: 111, Gugal-dong, Giheung-gu, Yongin-si, Gyeonggi-do, Güney Kore
Telefon: +82 31-280-3500
Website
Kangnam Üniversitesi'nin Kuruluş Fikri
Kangnam Üniversitesi doğruyu, özgürlüğü, kalite, barış, Hristiyanlık ideolojisinin altında insanların toplum refahını, tüm insanoğlu için 'Cenneti ve sevgi vermeyi' hürmet gösterebilerek insanları yetiştirmeyi amaçlanmıştır. Hristiyanlığın ruhundan haberdar olmalıyız ve pratikte hayatımızda soylu doğayı ve erdem gerçekleştirmek gerekmektedir. Özgürlük ruhuyla bilim ve hayatın kıymetini iyileştirmede bulunmalıyız ve heba hizmetiyle insanoğlu 'Sevginin ruhu' amacıyla uygulamalıdır.
Tüm insanlara eğitim ve mutlu bir toplum kurmak için birliğin ruhunu oluşturmalı fark gözetmeksizin şansı vermelidir. İnsanlarının saygınlığını tanıyıp ve tüm dünyada barış ve refahına katkıda bulunan, önderlik edecek geleceğe yönelik seçkinler yetiştirmek.
Asya'nın Bağlantı Noktasının Sosyal Yardımlaşma Üniversitesi
Kangnam Üniversitesi, Güney Kore'de Sosyal Yardımlaşmanın Asya Cazibe Merkezi
* 1953, Kore'de ilk kurulan Sosyal Yardımlaşma Bölümü
* 1991, Kore'de ilk kurulan Gerontoloji Bölümü
* 2002, Sosyal Yardımlaşma da Üstün Üniversite ödülü - Eğitim kategorisinde
* 2004`2008.5, Sosyal Yardımlaşma da Büyükşehir Alan Üniversitesi Uzmanlaşmış İmar ödülü
* 2005, Engelli Üniversite Öğrencilerine Üstün Eğitim Destek ve Tesisleri ödülü
* 2005, Kıdemli Endüstri Bölümü kuruldu
* 2010, Kore'de ilk kurulan Özel İhtisas Okulu kuruldu
Kore'de Sosyal Yardımlaşma Yaşam Tarihi
Kangnam Üniversitesi Sosyal Hizmet Depatmanı Kore'de ilk kez kurulduğundan beri sosyal yardımlaşma çalışmalarında lider olmuştur.
Yarım asrı aşkın tarihi boyunca, Kangnam Üniversitesi diğerlerinin yanı sıra aile sosyal yardımı, engelli sosyal yardımı, çocuk sosyal yardımı, tıbbi yardım, yaşlı sosyal yardımı, endüstriyel sosyal yardıma eğitimli ve eğitim vermiş 44000 mezunla sosyal yardım ilgili çeşitli alanlarda çalışmak için gitti.
Kangnam Üniversitesi'nin sıradışı olarak tanınması ve sosyal yardımlaşma alanında birikmiş uzmanlığı ile üniversite Kangnam Genel Sosyal Yardımlaşma Merkezİ kanalıyla üç sosyal yardım merkezni işletmekle görevlendirildi.
Kore'de Sosyal Yardımlaşma Öncü Üniversitesi, Sosyal Yardımlaşma Geleceği Tasarımı
Hızlı bir şekilde Yaşlanmanın Modern Topluma Yanıtı: Şimdi ve Gelecek için Araştırma ve Geliştirme
Kangnam Üniversitesi Kıdemli Sektörü: Yaşlılar için yaşam tarzı ve en uygun yaşam ortamının geliştirilmesinde profesyonelleri yetiştirmek ve eğitmek.
Kangnam Üniversitesi Kıdemli Sektörü Sağlık Hizmetleri Araştırma Merkezi, Yaşlılar Yaşam Merkezi ve Evrensel Tasarım Merkezi aracılığıyla pratik uygulamalı deneyimler ve araştırma olanakları ile desteklenen, ilerici ve yenilikçi akademik anketiyle alanında öncüdür.
Paylaşım ve Gönüllülük ile Gyeongcheonaein Modellenmesi
Gyeongcheonaein'de (Mathews 22: 37-40) örneklerinin ardından, Gönüllü Hizmet Merkezi ve Kangnam Sosyal Gönüllü Enstitüsü, koordinatları ve hem yurtiçinde hem de uluslararası faaliyetlerini gönüllü gönüllü sponsorların örneklerini izlenir (örneğin, gelişmekte olan ülkeler).
*Kangnam Sosyal Gönüllü Kurumu: Gönüllü olarak Kore'de toplum hizmeti faaliyetleri
*Gelişmekte olan ülkelere burslar
*Afrika'da lise eğitimine destek personelinin ve gönüllülerin oluşturulması, eğitimcilerin sağlanması
*Nepal'e özel eğitim personeli gruplarını gönderme
*Vizyonu Tayland gezileri için engellilere görevi ve hizmeti
*Küreselleşme de lider bir üniversitesi
Küreselleşmede Lider Bir Üniversitesi
İlerleyen ve Kapsayan Dünya Küreselleşmesi Kangnam Üniversitesinin Kalbinde
El birliğiyle 89 aşkın üniversite ile dünya çapında 15 farklı ülkede çalışmaların akademik alanda bir bolluk içinde dünyaca ortak program oluşturmuştur.
*Müzik Weimar'ın Asya'nın ilk Alman Okulu kuruldu.
*Çin Araştırmaları Kore'nin ilk kolejini kurdu.
*Kore'nin ilk Kanadalı Öğrenci Programı kuruldu.
*Dünyanın ilk Kazakistan Öğrenci Programı kuruldu.
Dünya İçerisine İlerlemek
*Dünya çapında kardeş üniversitelerle üğrenci değişim ve çift lisans programları
*Dünya çapında kardeş üniversitelerle dil eğitim programları
*Küresel Zorluk Takımları dünya çapında tecrübe, kültür ve diğer ülkelerin eğitimini, gelişmekte olan küresel bir zihniyeti sevketmektedir.
Dünyayı Kucaklayan bir Üniversite
*Dünyanın her yerinden öğrenci çekmesi ile küreselleşen kampüs yaşamaktadır.
*Kardeş üniversitelerle fakülte değişimi ile global öğrenme ortamına teşvik etmektedir.
*Denemeler
*İstihdam Odaklı Üniversite
İstihdam Odaklı Üniversite
İstihdama Yönelik Profesyoneller Yetiştiren Bir Üniversite
*2008'de Kangnam Üniversitesi Kore Çalışma Bakanlığı tarafından İstihdam Genişlemenin Mükemmel Desteği ödülüne layık görüldü.
*İstihdam kapasitelerini güçlendirmek için istihdam danışmanlığı özelleştirildi.
*İstihdam yeteneklerini güçlendirmek için Kariyer Destek Programı (CAP)özelleştirildi.
*Yoğunlaştırılmış iş eğitim programları.
*Temel yetkinliklerini arttırmak için istihdam kliniği kampı.
*Job Café yaşamsal istihdam bilgisi sağlamak.
*2008 yılında Çalışma Bakanlığı tarafından görevlendirilen Gençlik İş Deneyimi Programı.
*Gyeonggi Eyaleti Hükümeti, 70 Kangnam Üniversitesi Öğrencisi Gyeonggi Gençlik Yeni Düzen Programına kayıtlıdır.
*Gyeonggi Eyaleti üniversiteleri arasında en fazla başvuru.
İstihdam için Profesyoneller Yetiştiren Üniversite
*Kangnam Üniversitesi mezunları istihdamda artışı devam etmiştir.
-2008 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar 72.4 % çalışan, tam zamanlı istihdam % 58.9
-2007 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar 71.7 % çalışan, tam zamanlı istihdam % 55.5
-2006 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar % 69.5 istihdam, tam zamanlı istihdam % 50,1
* Kooperatif ile Küçük İşletmelere iş deneyimi ve eğitim sağlamaktadır.
*İstihdam Hazırlıklarına Destek için İstihdam Festivali.
Kaynak
![[Resim: f8fu.jpg]](http://img560.imageshack.us/img560/8866/f8fu.jpg)
Adres: 111, Gugal-dong, Giheung-gu, Yongin-si, Gyeonggi-do, Güney Kore
Telefon: +82 31-280-3500
Website
Kangnam Üniversitesi'nin Kuruluş Fikri
Kangnam Üniversitesi doğruyu, özgürlüğü, kalite, barış, Hristiyanlık ideolojisinin altında insanların toplum refahını, tüm insanoğlu için 'Cenneti ve sevgi vermeyi' hürmet gösterebilerek insanları yetiştirmeyi amaçlanmıştır. Hristiyanlığın ruhundan haberdar olmalıyız ve pratikte hayatımızda soylu doğayı ve erdem gerçekleştirmek gerekmektedir. Özgürlük ruhuyla bilim ve hayatın kıymetini iyileştirmede bulunmalıyız ve heba hizmetiyle insanoğlu 'Sevginin ruhu' amacıyla uygulamalıdır.
Tüm insanlara eğitim ve mutlu bir toplum kurmak için birliğin ruhunu oluşturmalı fark gözetmeksizin şansı vermelidir. İnsanlarının saygınlığını tanıyıp ve tüm dünyada barış ve refahına katkıda bulunan, önderlik edecek geleceğe yönelik seçkinler yetiştirmek.
Asya'nın Bağlantı Noktasının Sosyal Yardımlaşma Üniversitesi
Kangnam Üniversitesi, Güney Kore'de Sosyal Yardımlaşmanın Asya Cazibe Merkezi
* 1953, Kore'de ilk kurulan Sosyal Yardımlaşma Bölümü
* 1991, Kore'de ilk kurulan Gerontoloji Bölümü
* 2002, Sosyal Yardımlaşma da Üstün Üniversite ödülü - Eğitim kategorisinde
* 2004`2008.5, Sosyal Yardımlaşma da Büyükşehir Alan Üniversitesi Uzmanlaşmış İmar ödülü
* 2005, Engelli Üniversite Öğrencilerine Üstün Eğitim Destek ve Tesisleri ödülü
* 2005, Kıdemli Endüstri Bölümü kuruldu
* 2010, Kore'de ilk kurulan Özel İhtisas Okulu kuruldu
Kore'de Sosyal Yardımlaşma Yaşam Tarihi
Kangnam Üniversitesi Sosyal Hizmet Depatmanı Kore'de ilk kez kurulduğundan beri sosyal yardımlaşma çalışmalarında lider olmuştur.
Yarım asrı aşkın tarihi boyunca, Kangnam Üniversitesi diğerlerinin yanı sıra aile sosyal yardımı, engelli sosyal yardımı, çocuk sosyal yardımı, tıbbi yardım, yaşlı sosyal yardımı, endüstriyel sosyal yardıma eğitimli ve eğitim vermiş 44000 mezunla sosyal yardım ilgili çeşitli alanlarda çalışmak için gitti.
Kangnam Üniversitesi'nin sıradışı olarak tanınması ve sosyal yardımlaşma alanında birikmiş uzmanlığı ile üniversite Kangnam Genel Sosyal Yardımlaşma Merkezİ kanalıyla üç sosyal yardım merkezni işletmekle görevlendirildi.
Kore'de Sosyal Yardımlaşma Öncü Üniversitesi, Sosyal Yardımlaşma Geleceği Tasarımı
Hızlı bir şekilde Yaşlanmanın Modern Topluma Yanıtı: Şimdi ve Gelecek için Araştırma ve Geliştirme
Kangnam Üniversitesi Kıdemli Sektörü: Yaşlılar için yaşam tarzı ve en uygun yaşam ortamının geliştirilmesinde profesyonelleri yetiştirmek ve eğitmek.
Kangnam Üniversitesi Kıdemli Sektörü Sağlık Hizmetleri Araştırma Merkezi, Yaşlılar Yaşam Merkezi ve Evrensel Tasarım Merkezi aracılığıyla pratik uygulamalı deneyimler ve araştırma olanakları ile desteklenen, ilerici ve yenilikçi akademik anketiyle alanında öncüdür.
Paylaşım ve Gönüllülük ile Gyeongcheonaein Modellenmesi
Gyeongcheonaein'de (Mathews 22: 37-40) örneklerinin ardından, Gönüllü Hizmet Merkezi ve Kangnam Sosyal Gönüllü Enstitüsü, koordinatları ve hem yurtiçinde hem de uluslararası faaliyetlerini gönüllü gönüllü sponsorların örneklerini izlenir (örneğin, gelişmekte olan ülkeler).
*Kangnam Sosyal Gönüllü Kurumu: Gönüllü olarak Kore'de toplum hizmeti faaliyetleri
*Gelişmekte olan ülkelere burslar
*Afrika'da lise eğitimine destek personelinin ve gönüllülerin oluşturulması, eğitimcilerin sağlanması
*Nepal'e özel eğitim personeli gruplarını gönderme
*Vizyonu Tayland gezileri için engellilere görevi ve hizmeti
*Küreselleşme de lider bir üniversitesi
Küreselleşmede Lider Bir Üniversitesi
İlerleyen ve Kapsayan Dünya Küreselleşmesi Kangnam Üniversitesinin Kalbinde
El birliğiyle 89 aşkın üniversite ile dünya çapında 15 farklı ülkede çalışmaların akademik alanda bir bolluk içinde dünyaca ortak program oluşturmuştur.
*Müzik Weimar'ın Asya'nın ilk Alman Okulu kuruldu.
*Çin Araştırmaları Kore'nin ilk kolejini kurdu.
*Kore'nin ilk Kanadalı Öğrenci Programı kuruldu.
*Dünyanın ilk Kazakistan Öğrenci Programı kuruldu.
Dünya İçerisine İlerlemek
*Dünya çapında kardeş üniversitelerle üğrenci değişim ve çift lisans programları
*Dünya çapında kardeş üniversitelerle dil eğitim programları
*Küresel Zorluk Takımları dünya çapında tecrübe, kültür ve diğer ülkelerin eğitimini, gelişmekte olan küresel bir zihniyeti sevketmektedir.
Dünyayı Kucaklayan bir Üniversite
*Dünyanın her yerinden öğrenci çekmesi ile küreselleşen kampüs yaşamaktadır.
*Kardeş üniversitelerle fakülte değişimi ile global öğrenme ortamına teşvik etmektedir.
*Denemeler
*İstihdam Odaklı Üniversite
İstihdam Odaklı Üniversite
İstihdama Yönelik Profesyoneller Yetiştiren Bir Üniversite
*2008'de Kangnam Üniversitesi Kore Çalışma Bakanlığı tarafından İstihdam Genişlemenin Mükemmel Desteği ödülüne layık görüldü.
*İstihdam kapasitelerini güçlendirmek için istihdam danışmanlığı özelleştirildi.
*İstihdam yeteneklerini güçlendirmek için Kariyer Destek Programı (CAP)özelleştirildi.
*Yoğunlaştırılmış iş eğitim programları.
*Temel yetkinliklerini arttırmak için istihdam kliniği kampı.
*Job Café yaşamsal istihdam bilgisi sağlamak.
*2008 yılında Çalışma Bakanlığı tarafından görevlendirilen Gençlik İş Deneyimi Programı.
*Gyeonggi Eyaleti Hükümeti, 70 Kangnam Üniversitesi Öğrencisi Gyeonggi Gençlik Yeni Düzen Programına kayıtlıdır.
*Gyeonggi Eyaleti üniversiteleri arasında en fazla başvuru.
İstihdam için Profesyoneller Yetiştiren Üniversite
*Kangnam Üniversitesi mezunları istihdamda artışı devam etmiştir.
-2008 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar 72.4 % çalışan, tam zamanlı istihdam % 58.9
-2007 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar 71.7 % çalışan, tam zamanlı istihdam % 55.5
-2006 İstihdam Araştırması İstatistikleri: Mezunlar % 69.5 istihdam, tam zamanlı istihdam % 50,1
* Kooperatif ile Küçük İşletmelere iş deneyimi ve eğitim sağlamaktadır.
*İstihdam Hazırlıklarına Destek için İstihdam Festivali.
Kaynak