yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kang Dong-won (강동원)
(06-12-2008, Saat: 23:55)LostinTV yazdı: Ifadesi aslinda ona her türlü role bürünme imkanini veriyor, çok kati gibi görünüyor ama gülünce de apayri bir kisilik oluyor.
Evet "Our Happy Time- Moundy Thursday" filmindeki hali unutulmazlar arasinda. Hapiste kendisini görmeye gelen, öldürdügü!? kizin annesinden kaçisini, aglayisini unutmak imkansiz. Bir de filmin son dakikalarindaki halini. Aglaelsalla

Dila yeterince güzel ifadelendirmis, bu filmlerini izlemeden durusuna yorumlar yapmak büyük yanilgi olur.
Bence Kore' nin en iyilerinden biri.
Filmlerinden izlemedigim bir tek Dualist kaldi. bugün bir filmini daha izledim.
Sanirim Dong Won' un beni ilk aglatisi bu filmiyle.

The Secret Reunion / 의형제 (2010)

Bazi yerlerde Dong Won' un çirkin oldugunu söyleyenlere rastladim. Biggrin:d Izleyin öyle konusun, tutulacaksiniz. Abaza
[Resim: 4a0f6f0528f940d52005052.jpg]

[Resim: 13kangdongwon.jpg]

[Resim: fasy7.jpg]
[Resim: kangdongwon01.jpg]

[Resim: kangdongwonwallpaper1.jpg]

[Resim: kangdongwonwallpaper2.jpg]

[Resim: kangdongwon.jpg]

[Resim: photo1210vv4.jpg]
Gerilerden gelip bir numarali oppam olmustur kendisi.
Ne desem bos yani. Adam her türlü güzel. Liseli güzel,üniversiteli güzel.asik güzel.katil güzel,serseri güzel,uslu güzel.güzel de güzel.
Sen gülümseme çocuk.
Sen aglama.
Sen bakma.
Sen kizma.
Sen sadece dur öyle.
Ben sana her türlü hayran olurum.
Beyza'min da dedigi gibi Kore'nin en iyilerinden biri bence de... Bir kaç sinema filmini izledim ve oyunculuguna hayran kaldim. Kolay kolay etkilenmem ama Maundy Thursday de çok etkilendim son sahnede agladim diyebilirim... Bence yeni sezonda dizi çeksin. Biggrin Askerlik görevini yapmadi sanirim,gitmeden çeksin diziyi. Biggrin
Bir de duyguyu direkt seyirciye aktarabiliyor gerçekten umarim daha bir çok yapimda kendisini görebilirim.Biggrin Alkis
SO Jİ SUB <3

Çok ünlü ve sevilen bir oyuncu anladigim kadariyla. Birde çok iyi modelmis. Paylasimlar için tesekkürler. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

[Resim: eab095eb8f99ec9b901.jpg]
[Resim: kang20dongwon1.jpg]
[Resim: eab095eb8f99ec9b9011.jpg]

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
[Resim: kangdongwon31.jpg]
[Resim: d0030219472af20b8e63b1.jpg]
[Resim: e004248147251f6ac3ab01.jpg]

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
Tanitim için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi