yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Pop - The Ultimate Audition / K-POP 최강 서바이벌 (2012)
[Resim: 15307802.jpg]

[Resim: 13213141.jpg]

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Dizinin 4. bölümünü heyecanla bekliyorum, acaba ne zaman ögrenecek kiz oldugunu? Biggrin
Bu arada Seung Ji Yeon çok tatli. Heart
[Resim: pRMtO.gif]
Şeker Unnim (LOL)
[Resim: D0fol.gif]
(08-04-2012, Saat: 20:09)geum elif yazdı: Dizinin 4. bölümünü heyecanla bekliyorum, acaba ne zaman ögrenecek kiz oldugunu? Biggrin

Bende ayni meraktan dolayi 6 bölüme kadar izledim. Hala merak etmekteyim. Smile

Bu arada buradaki kiz hem çok güzel hem de afacan, erkek çocuklarina özgü hareketlere sahip. Çok sevdim o karakteri. Müzik grubunun içinde bir çocuk daha var adini henüz bilmedigim... O çocukla kizi daha çok yakistirdim. Bas erkek karakteri çok fazla begenmedim. Ama bas karaktere ragmen izlenebilecek güzel bir dizi. Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ilk 3 bölümüne baktim ve çok begendim. Fani açilirsa beni de eklemeyi unutmayin lütfen.
*İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yeni duydum bu diziyi hatta ilk basta dizi oldugunu bile anlamamistim basliktan... Biggrin Ama fotograflar hosuma gitti ve de Yoochun'un kardesi Yoohwan'i gördüm yani izlenilecekler listesine aldim demektir. ^^ Fan kulüp açilirsa beni de yazin lütfen. Smile

Lee Jong Suk
(08-04-2012, Saat: 21:32)Anatoliana yazdı:
(08-04-2012, Saat: 20:09)geum elif yazdı: Dizinin 4. bölümünü heyecanla bekliyorum, acaba ne zaman ögrenecek kiz oldugunu? Biggrin

Bende ayni meraktan dolayi 6 bölüme kadar izledim. Hala merak etmekteyim. Smile

Bu arada buradaki kiz hem çok güzel hem de afacan, erkek çocuklarina özgü hareketlere sahip. Çok sevdim o karakteri. Müzik grubunun içinde bir çocuk daha var adini henüz bilmedigim... O çocukla kizi daha çok yakistirdim. Bas erkek karakteri çok fazla begenmedim. Ama bas karaktere ragmen izlenebilecek güzel bir dizi. Smile

Yakistirdigin kisi bu olabilir mi?

[Resim: 10493542.jpg]

Çünkü bende bununla yakistiriyorum. Biggrin
Şeker Unnim (LOL)
[Resim: D0fol.gif]
Fani açilirsa beni de ekleyin.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Evet beni de. Biggrin
Şeker Unnim (LOL)