14-03-2011, Saat: 11:19
Bende üye olmak istiyorum
|
Jung Woo Sung Fan Club / Jung Woo Sung Sevenler Kulübü
|
|
14-03-2011, Saat: 15:12
O günü resmi yas ilan edelim.
Üzülme Papito'm sen Oppa mutlu olur insallah.
14-03-2011, Saat: 21:31
14-03-2011, Saat: 23:51
Ah ah ben karsiyim bu aska. :img-cray: Biz ne Giannalar, ne Yejinler, ne Papitolar, ne Dilalar, ne Beyzalar, ne Fatmanurlar, ne Zeynepnurlar... (kestim tamam.
) hayal ettik onun yaninda o gitti kimi takti koluna. ![]() Tek tesellim Ji Ah'la dogum günümün ayni olmasi. Ne yarari varsa. :d
20-03-2011, Saat: 4:10
♥Jung woo sung♥ Gecede olsa bir aydinlik var isminde.Gülüsün bakana kendini suçlu hissettiriyor.Bu böyle.. Her seyi mümkün kiliyor SEN denilen mucize... ![]() Oppam, kalbimin demirbasi, degismez sahibi dogum günün kutlu olsun. Iyi ki dogmussun. Iyi ki okulu birakip oyunculuk hayalini gerçeklestirmissin, iyi ki A Moment to remember'i izlemisim, iyi ki görmüsüm seni. Iyi ki dogdun. Saranghae... Saranghae... Saranghae... Yaninda kim olursa olsun hep mutlu ol, her zaman gülsün yüzün. Sen güldükçe güler bu Papatya... ![]() Yüzünde mutluluk çizgileri görmek isterim endise yerine, Sen gül gül ki güller açsin benim de gönlümde ![]()
20-03-2011, Saat: 18:21
Enistelerin birtanesi, en tatlisi, en karizmatigi, Papatya ablamin mutluluk sebebi iyiki dogdun
![]() Nice yaslara ![]() Yeni yasin sana saglik, mutluluk, huzur , basari ve bizim izleyecegimiz bol bol dizi-film getirsin ![]() Yüzünden o güzel gülüsün hiç eksik olmasin MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
20-03-2011, Saat: 21:15
(Son Düzenleme: 20-03-2011, Saat: 21:15, Düzenleyen: leeseo-jin.)
Enistelerin en karizmatigi Papito'mun biricigi Saeng il chuk ha ham ni da. :muzikgurubu:
♥ Bugün ablalarin en tatlisinin aski enistemin dogum günü, dogum günün kutlu olsun yakusuklu enistem benim :muzikgurubu:
20-03-2011, Saat: 22:58
생일 축하 자형
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
21-03-2011, Saat: 0:57
IYIKI DOGMUSSUN ENISTE
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|