yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumunjin Port / 주문진항
#1
Jumunjin Port / 주문진항

Jumunjin aslen Yeongok-myeon Gangneung'da bulunmaktadır. Nisan 1937'de temelleri atılmış, 1940'da da hizmete geçmiştir. En derin noktası 920 metre, kapsadığı su alanı 210.000 metre küp ve maksimum 500 gemi yatağı vardır. Daha sonra bu civarın yakınlarına köyde kurulmuştur. Bu köyün adı '' Saemal'dir '' Bu limana mal teslim etme - alma işlerini yürütmek için özel vapurlar alınmıştır. Bu vapurlar haftada 2-3 kez limana gelip mal alıp götürür. ( Ortalama 2-3 kez ) Ayrıca isteyene limanda vapurla özel bir gezi yapılabilir.


Bu limanda özellikle Temmuz - Ekim ayları arasında çok fazla kalamar yakalanır. Bu nedenle o civarda birde çiğ balık merkezleri bulunmaktadır. Yakalanan balıklar Jumunjin dilimlenmiş çiğ balık merkezine gönderilir.

Aslında buraya liman deyip geçmemek lazım. Çünkü sadece liman değil, etrafında herşeyi bulabileceğiniz şirin bir yer ...

Bilgiler: Ofis Jumunjin Telefon: 033-640-4629

Yer: Jumun-ri Area Jumun-ri Jumunjin-eup Gangneung

Web: http://www.gntour.go.kr/CMSView.do?sid=S...01&pid=193


Çeviri: prens_yisan


--------------------------------------------------------------------------------

English

Jumunjin originally belonged to Yeongok-myeon Gangneung. A port was created. And then a village was created. The name of it is Saemal. Sinri-myeon took charge of the matters.
Thereafter, Jumunjun-myeon was named aften the port name of Jumun-ri in April 1937 and was promoled to Jumunjin-eup in 1940.

Jumunjin Port is a coastal port. The breakwater is 920m long. The area of the water is 210,000㎡ wide. More than 500 ships can berth. More than 4,000 fishermen of 900 households have more than 250 ships and catch 15,442 tons of squid, Yangmiri, and pollack annually.


Moreover, as large-scale raw fish centers (Jumunjin Sliced Raw Fish Center, North Breakwater Raw Fish Center, Jumunjin Raw Fish Center, Suhyeop Market Sliced Raw Fish Center) are located around the fishing port, you can enjoy the fresh raw fish. There are Sliced Raw Fish Center and dried fisheries in Suhyeop Market. There is a four-season seawater sauna good for adult diseases and skin care.

Info Center : Office of Jumunjin-eup 033-640-4629

Location :Jumun-ri Area Jumun-ri Jumunjin-eup Gangneung

Web: http://www.gntour.go.kr/CMSView.do?sid=S...01&pid=193
#2
[Resim: 78408568.jpg]

[Resim: 28893956.jpg]

[Resim: 89391283.jpg]
#3
Ellerine sağlık. Tanıtım için teşekkürler. Onay
#4
Tanıtım için teşekkürler. Onay
#5
Paylaşım için teşekkürler.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

#6
Tanıtım için teşekkürler. Onay
www
#7
Paylaşım için teşekkürler. Alkis Onay

let it be...
#8
Ellerine sağlık. Tanıtım için teşekkürler. Onay

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^


Korea-Fans FAN CLUB

#9
Paylaşım için teşekkürler.
#10
Tanıtım için teşekkürler. Onay




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi