yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Aramıza Hoşgeldiniz fasdile. Biggrin
Zaman daralıyor,diziyi izlemek için sabırsızlanıyorum. Bilmiş
(07-07-2012, Saat: 22:44)fasdile yazdı: Beni de ekler misiniz?

Hayır demek ne mümkün. Biggrin aramıza hoşgeldin.

Dizi başlayacakta, çevirisi ne zaman başlayacak, tek sıkıntı o.
[Resim: 95267245.jpg]
Sinem'cim ingilizce olsa da yeter bana nasılsa 3-5 kez tekrar edilecek bölümler, o zamana kadar türkçeye de çevrilir. hystericalBiggrin

Olmazsa ben el atarım işe dermişim. Biggrin
Kaç gündür giriş yapamıyorum siteye çok üzgündüm.Bensiz bu fan iyice sessizliğe gömülecek diye ama neyseki buradayım.Ben varken buraya hiç birşeycikler olmaz.E tabi Sinem'i de unutmamak lazım. beeBilmiş
Hele atını hiç unutmamak lazım. hystericalBiggrin

Not: Kimse kızmasın lütfen şaka yapıyorum.Buradaki her üye bu fan için kıymetlidir.
SO Jİ SUB <3

Üyelerde kendimi göremedim beni de ekler misiniz ?

Birde acaba yeni dizideki oyuncuların rolleri hakkında bir bilginiz var mı ? Ben Eunjung unniyi çok severim ve yeni dizideki rolü tam olarak ne olduğunu anlayamadım ingilizce konulardan. Sanırım Joo Ji Hoon' un sevdiği kızı oynayacakmış Huh Buradaki Joo Ji sevenler için üzgünüm ama Eunjung unniyi başrol oyuncusu olarak ve mutlu olarak görmeyi çok istiyorum.

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
Yeni dizimize çok az zaman kaldı beklemedeyim. :l
SO Jİ SUB <3

Beni de ekler misiniz? Smile
Bugün gece yarısı itibariyle buradaki 4. senemi dolduracağım.İşin aslı zaman nasıl geçti bende anlamadım,bir bakmışsın seneler akıp geçmiş.Burada çok güzel dostluklar kurdum, çok yakın kardeş dediğim insanlara sahip oldum.Kimisi bir anda ortadan kayboldu,kimisi hala burda...Buraya üye olma sebebim aslında şu anda fanına yazı yazdığım kişidir.Her sene buraya gelip birşeyler yazarım 5 Ağustosta.Bu sene Trabzondayım, dışarıda yağmurlu bir hava var.Beni siteyle tanıştırdığı için Joo Ji Hoon'a teşekkürlerimi borçluyum.Şuanda yeni dizisi için gün sayıyorum.Umarım eskisi gibi yine bizlerle olur, onu çok özledik.Şimdilik buladar kısa ve öz olsun.Kendime nice senelere diyorum sitede. BilmişAlkisBiggrin

Joo Ji Hoon for ever. Bilmiş
SO Jİ SUB <3

Benide eklremisiniz ? Smile
A f t e r S c h o o l
[Resim: tumblr_m8btoiVGWa1rckeyxo1_400.gif]

BBC / A+ / LEDA / baby inspirit & Angel

(21-07-2012, Saat: 13:07)amber _ my love yazdı: Üyelerde kendimi göremedim beni de ekler misiniz ?

Birde acaba yeni dizideki oyuncuların rolleri hakkında bir bilginiz var mı ? Ben Eunjung unniyi çok severim ve yeni dizideki rolü tam olarak ne olduğunu anlayamadım ingilizce konulardan. Sanırım Joo Ji Hoon' un sevdiği kızı oynayacakmış Huh Buradaki Joo Ji sevenler için üzgünüm ama Eunjung unniyi başrol oyuncusu olarak ve mutlu olarak görmeyi çok istiyorum.
Ekliyorum.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi