yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Lütfen bende üye olmak istiyorum. Sad
Bir sitede okuduguma göre saglik nedenlerinden dolayi müzikalden ayrilmak zorunda kalmis.Simdilerde dinlenmeye çekilmis ve yeni filmi için hazirlaniyormus.Doktor ses tellerinin yiprandigini söylemis.Umarim ciddi bir seyi yoktur ve biran önce aramiza döner.Beklemekten yorulduk oppa buradan duyrulur. Dodgy:d
SO Jİ SUB <3

Kiyamam ya insallah önemli bir sey degildir Sad

Img-hi 
(07-09-2011, Saat: 14:23)hasret aydin yazdı:
(07-09-2011, Saat: 13:43)shin_chaekyung yazdı: Onay
(04-09-2011, Saat: 13:57)hasret aydin yazdı:
(02-09-2011, Saat: 17:30)mavi boncuk yazdı: Joo Ji Hoon gerçekten Yoon Eun Hye ile ayrildi mi?

Ne! ayrilmis olamazlar neden ayrilacaklar ki. Bu haberin yalan oldugunu söyleyin ya!

Açikçasi ben beni Kore'ye baglayan Lee Min Ho ve Joo Ji Hoon sevgilisi olsun istemem Yoon Eun Hye önceden göz bebegimdi. Ama simdi pek oldugunu söyleyemem ayrilmalarina sevindim dogrusu tabi haberin asli varsa.

Sevinmenize çok kizdim dogrusu ama asli var mi bir onu ögrensek o zaman kim aglar kim güler karar verilir. Biggrin

canim ben mantikli düsünüyorum oppamizi hakeden biriyle görmek isterim eun hye neredeyse korenn yarisiyla çikmis oppami terkedende o zaten suan baskasiyla birlikte oppamn üzerine 2 kisiyle çikti Angry
Beni de üye yapin. BiggrinD
Bu arada 1,87 boya 68 kilo çok az... Ne kadar zayif. Sad
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Hosgeldiniz arkadaslar. Biggrin
SO Jİ SUB <3

Merhaba beni de eklerseniz sevinirim. Smile
(20-02-2012, Saat: 22:37)Firuz£ yazdı: Merhaba benide eklerseniz sevinirim Smile

Listeye ekledim. Biggrin

[Resim: 95267245.jpg]
(07-02-2012, Saat: 19:06)EfLa yazdı: Beni de ekler misiniz?

(11-02-2012, Saat: 18:19)didieda yazdı: Lütfen bende üye olmak istiyorum. Sad

(19-02-2012, Saat: 22:35)betul123 yazdı: Beni de üye yapin. BiggrinD

Ekliyorum. ^^ Hepiniz hos geldiniz arkadaslar. ^^ Onay
[Resim: SBptM.gif]
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥

Ses çikmiyor simdilik umarim iyidir ve hersey yolundadir.Bir an önce canlansin burasi,fotograflarini filan paylasmaya baslayalim. AbazaBiggrin
SO Jİ SUB <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi