Hey millet uyanin oppamizin dogum günü yaklasti. Bu konuda bir seyler yapmayacak miyiz?
İmzanız çok yer kaplıyor.
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
|
Hey millet uyanin oppamizin dogum günü yaklasti. Bu konuda bir seyler yapmayacak miyiz?
Beni de ekler misiniz ?????????????
UZUN BİR SÜRE YOKUM...
20-04-2011, Saat: 21:25
Hosbulduk arkadaslar
![]() Ben de dogum günü için bir seyler düsündüm büyük projeleri bilemem ama trendy dergisindeki fan sayfasina bir seyler paylasabiliriz bunu yapabilecek arkadaslar varsa iyi olur ![]()
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
20-04-2011, Saat: 21:55
(20-04-2011, Saat: 19:24)bassak yazdı: Beni de ekler misiniz ????????????? Eklendiniz. Hos geldiniz. ![]() BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST
Zeynep abla beni de ekle.
20-04-2011, Saat: 22:22
22-04-2011, Saat: 19:17
Eger Joo Ji Hoon dogüm günü için bir seyler yapaçaksaniz ben her halükarda varim.
![]() Ya her kesin askerligi bittiyor ama Joo Ji Hoon'nun askerligi bir türlü bitmiyor. ![]()
24-04-2011, Saat: 1:35
Ya aslinda askeri birliginin adresini bulsak süper olurdu
![]() ![]()
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
24-04-2011, Saat: 23:22
Adres bulunur fakat yapilacak herkangi bir aktivite ürünü; eline geçmez, o yüzden simdilik somut bir seyler yapilabiliriz. Farkli düsünceleri olanlar paylassin, hep birlikte kararlastiralim.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|