08-08-2010, Saat: 17:37
(Son Düzenleme: 09-07-2012, Saat: 15:36, Düzenleyen: masal durgun.)
Jokpyeon / 족편
![[Resim: c45v.jpg]](http://img31.imageshack.us/img31/2986/c45v.jpg)
Malzemeler
1 adet woojok
karabiber
3 yumurta
dövülmüş sarımsak
2 çay kaşığı zencefil
2 çay kaşığı tuz
Garnitür olarak
1 yumurta
mantar
rendelenmiş kırmızı biber,
çam fıstığı
Bir jele benzeyen Jokpyeon, Kore geleneksel yemeği olarak Seolnal çevresinde Kore de baştan sona yenen bir geleneksel bir yemektir. Lezzetini arttırmak için baldırlar da yemeğe eklenebilir. Yemek kaynarken kemikler jelatin lapası gibi eriyerek dibe çöker. Yemek süzüldükten sonra kare bir kaba alınır ve katılaşması için soğuk bir yere koyulur. Sonunda dilimlenerek sosa batırılarak yenilir.
![[Resim: pimg79397511342216.jpg]](http://img811.imageshack.us/img811/5262/pimg79397511342216.jpg)
English
Stuff
1 woojok
black pepper
3 eggs
garlic
2 teaspoons ginger
2 teaspoons salt
Garnish
1 egg
mushrooms
grated red pepper,
pinon
Jokpyeon is a jelly-like Korean traditional dish that is traditionally eaten around Seolnal throughout Korea.It is made by boiling offal or tough meat containing a great deal of collagen, such as the hooves, skull, and skin of a cow, for a long time. Shank and tendon can be added to make the dish as a supplement ingredient to enhance the taste.Through the boiling, the collagen becomes gelatin melted down like porridge. After filtered, it is poured into a square vessel and solidified in a cold place.Jokpyeon is sliced and is served with a dipping...
Çeviri bana aittir..
![[Resim: 20080227120409733879616.jpg]](http://img132.imageshack.us/img132/8020/20080227120409733879616.jpg)
![[Resim: 43713690.jpg]](http://img822.imageshack.us/img822/8163/43713690.jpg)
![[Resim: c45v.jpg]](http://img31.imageshack.us/img31/2986/c45v.jpg)
Malzemeler
1 adet woojok
karabiber
3 yumurta
dövülmüş sarımsak
2 çay kaşığı zencefil
2 çay kaşığı tuz
Garnitür olarak
1 yumurta
mantar
rendelenmiş kırmızı biber,
çam fıstığı
Bir jele benzeyen Jokpyeon, Kore geleneksel yemeği olarak Seolnal çevresinde Kore de baştan sona yenen bir geleneksel bir yemektir. Lezzetini arttırmak için baldırlar da yemeğe eklenebilir. Yemek kaynarken kemikler jelatin lapası gibi eriyerek dibe çöker. Yemek süzüldükten sonra kare bir kaba alınır ve katılaşması için soğuk bir yere koyulur. Sonunda dilimlenerek sosa batırılarak yenilir.
![[Resim: pimg79397511342216.jpg]](http://img811.imageshack.us/img811/5262/pimg79397511342216.jpg)
English
Stuff
1 woojok
black pepper
3 eggs
garlic
2 teaspoons ginger
2 teaspoons salt
Garnish
1 egg
mushrooms
grated red pepper,
pinon
Jokpyeon is a jelly-like Korean traditional dish that is traditionally eaten around Seolnal throughout Korea.It is made by boiling offal or tough meat containing a great deal of collagen, such as the hooves, skull, and skin of a cow, for a long time. Shank and tendon can be added to make the dish as a supplement ingredient to enhance the taste.Through the boiling, the collagen becomes gelatin melted down like porridge. After filtered, it is poured into a square vessel and solidified in a cold place.Jokpyeon is sliced and is served with a dipping...
Çeviri bana aittir..
![[Resim: 20080227120409733879616.jpg]](http://img132.imageshack.us/img132/8020/20080227120409733879616.jpg)
![[Resim: 43713690.jpg]](http://img822.imageshack.us/img822/8163/43713690.jpg)