yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JiYeonVIP(black6614)'s Covers
Img-music 
Merhaba Arkadaşlar! ^_^ 안녕 친구들!~~

Ben GJY(Gülşah JiYeon YILMAZ) ^_^ Bana ''Ji Yeon'' adını Koreli abim yani oppam verdi. ^_^ Ama isterseniz ''Young Mi'' de diyebilirsiniz. Bu ismi de Koreli Amcam vermişti... Kardeşim'e de ''Mi Young'' ismini verdi... Biggrin Fakat genelde arkadaşlarım bana ''Ji Yeon'' der~~ Kendimi bildim bileli Kore'ye aşığım Kalp Kore müziğine bayılıyorum Kalp Daha önce cover'larımı paylaşmayı düşünmüştüm fakat basit bir mikrofon kullandığım için pek hoşuma gitmemişti ve daha sonra dinleyenler beğendiğini söyleyince ben de paylaşmaya karar verdim. Umarım siz de beğenirsiniz... İleride daha iyi çalışmalarla karşınızda olacağım İnşallah Heart Desteklerinizi bekliyorum... Angel
Follow me guys!~~ Onay

♫♪♫ Heartbreaker Cover by GJY(JiyeonVIP) ♫♪♫

Bi Rain ♥Song ♫♪♫ Cover by GJY(JiyeonVIP)

NOT: Her ikisi de aceleyle yapıldığı için üzgünüm XD Özellikle 2. video çok değişik oldu Biggrin Elimde gördüğünüz mikrofon çalışmıyordu ama yine de havaya girebilmek için kullandım Biggrin İlginç kameramanlığı için kardeşime teşekkürler bee Biggrin
İlk şarkının İlk başlama bölümüne bayıldım.Biggrin
Ama love song sesine gitmemiş sanki. Ama ilk şarkı harika Başarılar dilerim.
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
(26-08-2012, Saat: 21:35)tatlumeleg yazdı: İlk şarkının İlk başlama bölümüne bayıldım.Biggrin
Ama love song sesine gitmemiş sanki. Ama ilk şarkı harika Başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim ^_^ Ben de daha hareketli şarkıları severim zaten ^_^ Kardeşimin isteği üzerine onu söyledim ve çok yorgundum söylerken Biggrin Çok ilginç oldu~~ Belki başka bir ortamda daha iyi olabilirdi~~ Banyoda çektik ve çok sıcaktı XD
Bu arada beğendiğin bir şarkı var mı? Öneride bulunabileceğin~~
Bıgbang-Haru Haru bence sesine uyar canım.
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
(26-08-2012, Saat: 21:52)tatlumeleg yazdı: Bıgbang-Haru Haru bence sesine uyar canım.

Daha öncede söylemek istediğim ve çok sevdiğim bir şarkı ^_^ En kısa zamanda yapacağım~~ ^_^ Sen de mi VIP'sin? Cool
Heart Breaker benim favorum. ^^ Çok güzel söylemişsin. Onay
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]
(26-08-2012, Saat: 21:58)black6614 yazdı:
(26-08-2012, Saat: 21:52)tatlumeleg yazdı: Bıgbang-Haru Haru bence sesine uyar canım.

Daha öncede söylemek istediğim ve çok sevdiğim bir şarkı ^_^ En kısa zamanda yapacağım~~ ^_^ Sen de mi VIP'sin? Cool

Bestfriend daha çok ama Vıp ve Blackjack'imde.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
(26-08-2012, Saat: 22:00)~Korelee~ yazdı: Heart Breaker benim favorum. ^^ Çok güzel söylemişsin. Onay

Teşekkür ederim ^_^ Gomawoyo Kalp Peki önerebileceğiniz bir şarkı var mı?
(26-08-2012, Saat: 22:04)black6614 yazdı:
(26-08-2012, Saat: 22:00)~Korelee~ yazdı: Heart Breaker benim favorum. ^^ Çok güzel söylemişsin. Onay

Teşekkür ederim ^_^ Gomawoyo Kalp Peki önerebileceğiniz bir şarkı var mı?

Okuduğuma göre hareketli şarkı seviyormuşsun o zaman bence WE - Party söylersen güzel olur ama Bigbang istersen tavsiyem High High olur. ^^
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]
(26-08-2012, Saat: 22:02)tatlumeleg yazdı:
(26-08-2012, Saat: 21:58)black6614 yazdı:

Bestfriend daha çok ama Vıp ve Blackjack'imde.Biggrin

Joha!!! Onay Blackjack yani 2NE1?? Yeni şarkıları çok hoşuma gidiyor~~ Son zamanlarda çok dinlediğim şarkılardan ''I love you'' Ve ''I'm the best'' de çok hoş Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi