Merhaba Arkadaşlar! ^_^ 안녕 친구들!~~
Ben GJY(Gülşah JiYeon YILMAZ) ^_^ Bana ''Ji Yeon'' adını Koreli abim yani oppam verdi. ^_^ Ama isterseniz ''Young Mi'' de diyebilirsiniz. Bu ismi de Koreli Amcam vermişti... Kardeşim'e de ''Mi Young'' ismini verdi...
Fakat genelde arkadaşlarım bana ''Ji Yeon'' der~~ Kendimi bildim bileli Kore'ye aşığım
Kore müziğine bayılıyorum
Daha önce cover'larımı paylaşmayı düşünmüştüm fakat basit bir mikrofon kullandığım için pek hoşuma gitmemişti ve daha sonra dinleyenler beğendiğini söyleyince ben de paylaşmaya karar verdim. Umarım siz de beğenirsiniz... İleride daha iyi çalışmalarla karşınızda olacağım İnşallah
Desteklerinizi bekliyorum... 
Follow me guys!~~
♫♪♫ Heartbreaker Cover by GJY(JiyeonVIP) ♫♪♫
Bi Rain ♥Song ♫♪♫ Cover by GJY(JiyeonVIP)
NOT: Her ikisi de aceleyle yapıldığı için üzgünüm XD Özellikle 2. video çok değişik oldu
Elimde gördüğünüz mikrofon çalışmıyordu ama yine de havaya girebilmek için kullandım
İlginç kameramanlığı için kardeşime teşekkürler

Ben GJY(Gülşah JiYeon YILMAZ) ^_^ Bana ''Ji Yeon'' adını Koreli abim yani oppam verdi. ^_^ Ama isterseniz ''Young Mi'' de diyebilirsiniz. Bu ismi de Koreli Amcam vermişti... Kardeşim'e de ''Mi Young'' ismini verdi...

Follow me guys!~~

♫♪♫ Heartbreaker Cover by GJY(JiyeonVIP) ♫♪♫
Bi Rain ♥Song ♫♪♫ Cover by GJY(JiyeonVIP)
NOT: Her ikisi de aceleyle yapıldığı için üzgünüm XD Özellikle 2. video çok değişik oldu