Yorumları: 9,275
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 28-01-2012
Teşekkür Puanı:
123
30-10-2012, Saat: 16:33
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:09, Düzenleyen: kıday baksı.)
Jeonju Yu Halmeonijip
Adres: Seoul-si, Jung-gu Bukchang-dong 12-2 (Belediye Binasının yakınında, Deoksugung Sarayı)
Telefon: 02-752-9282
Çalışma Saatleri: 7:00AM~10:00PM
Kapalı Olduğu Günler: Chuseok, Yeni Yıl, Ulusal Tatiller
Tür / Özel Menü: Kore Yemekleri / Jeongjubibimbap (Jeonju-stili bibimbap)
Menü: Bibimbab 6,000 won, Haejangguk 5,000 won, Samgyeopsal 8,000 won
Büyükannenin Bibimbap' ı (Gurmelere özel)
Bu ağız sulandıran, besleyici bibimbap Jeonju'lu yaşlı bir hanım tarafından 1961'den beri yapılıyor. Buharda pişmiş pirinç üzerine ıspanak, ince doğranmış turp, maydanoz, fasülye filizi ve Pyogo mantarlarından oluşan çeşitli sebzelerle servis ediliyor. Yapmanız gereken tek şey zevkinize göre üzerine Gochujong (kırmızı biberle karıştırılmış koyu kıvamlı soya ezmesi) ve susam yağı ekleyip karıştırmak.
Restoranın popülerliği sadece en taze malzemeleri kullanması ve kendi Gochujong ve susam yağını üretmesinden kaynaklanıyor.
Gochujong; kırmızı biber, tuz ve soya fasülyesi tozunun bir yıl fermante edilmesiyle yapılıyor.
Yol Tarifi: Seoul Metrosu hat 1 ya da 2, City Hall Durağı, 8.çıkış. Yaya geçidinden geçip 80m. yürüyün. 2. sokaktan sağa sapın. Düz gidip kavşağı geçtikten sonra restoranı hemen solda göreceksiniz.
Çeviri: LostinTV
ENGLISH
Address: Seoul-si, Jung-gu Bukchang-dong 12-2 (Near the City Hall, Deoksugung Palace)
Telephone: 02-752-9282
Hours: 7:00AM~10:00PM
Closed: Chuseok, New Year's Day, National Holidays
Type / Specialty Menu: Korean Food / Jeongjubibimbap (Jeonju-style bibimbap)
Menu: Bibimbab 6,000 won, Haejangguk 5,000 won, Samgyeopsal 8,000 won
The dish is made using only kongnamul (bean sprouts) grown by Grandma Yu, a native of Jeonju herself, giving it a solid reputation for 46 years.
The base is an anchovy broth mixed with the remaining broth from boiling bean sprouts. In here goes cooked rice, salted shrimp, seasoned bean sprouts, spring onions, garlic, sesame seed, sesame oil, and red pepper flakes in a stone pot, and then boiled at a high temperature. This hot dish is particularly good in winter time. The well-done kkakdugi (diced radish kimchi) and side-dishes are all made using fresh ingredients bought by Grandma Yu. The sesame oil and red pepper paste, which are the key ingredients for the flavors, are also made in the restaurant using the ingredients from the Jeolla-do province.
Directions: Seoul Subway line 1,2 Sicheong Station exit #6 then head for the Shinhan Bank located behind the Plaza Hotel. Face the bank and go into the alleyway to the left and walk straight for 2min, then you will see a sign.
Map / Harita
Source / Kaynak
Yorumları: 9,275
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 28-01-2012
Teşekkür Puanı:
123
30-10-2012, Saat: 16:35
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:10, Düzenleyen: kıday baksı.)
Yorumları: 9,275
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 28-01-2012
Teşekkür Puanı:
123
30-10-2012, Saat: 16:35
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:10, Düzenleyen: kıday baksı.)
Yorumları: 148
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 31-05-2010
Teşekkür Puanı:
77
30-10-2012, Saat: 16:47
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:10, Düzenleyen: kıday baksı.)
Yemekler çekici gelmese de o yemekleri yiyenleri izlemek bir o kadar eğlenceli.
Konu için teşekkürler.
Yorumları: 11
Konuları: 0
Kayıt Tarihi: 30-10-2012
Teşekkür Puanı:
12
30-10-2012, Saat: 18:24
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:11, Düzenleyen: kıday baksı.)
Bunları görünce bir anlık açlık hissi geldi.  Paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 498
Konuları: 26
Kayıt Tarihi: 14-03-2010
Teşekkür Puanı:
220
31-10-2012, Saat: 21:29
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:11, Düzenleyen: kıday baksı.)
Ellerine sağlık.
 ...
Yorumları: 1,567
Konuları: 9
Kayıt Tarihi: 15-06-2012
Teşekkür Puanı:
177
31-10-2012, Saat: 21:34
(Son Düzenleme: 01-11-2012, Saat: 3:11, Düzenleyen: kıday baksı.)
Hmmm 
Teşekkürler konu için. ^^
Yorumları: 32,032
Konuları: 818
Kayıt Tarihi: 28-01-2007
Teşekkür Puanı:
873
Teşekkür ederiz...
>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
(30-10-2012, Saat: 16:33)rain_jasmin yazdı:
Jeonju Yu Halmeonijip
Adres: Seoul-si, Jung-gu Bukchang-dong 12-2 (Belediye Binasının yakınında, Deoksugung Sarayı)
Telefon: 02-752-9282
Çalışma Saatleri: 7:00AM~10:00PM
Kapalı Olduğu Günler: Chuseok, Yeni Yıl, Ulusal Tatiller
Tür / Özel Menü: Kore Yemekleri / Jeongjubibimbap (Jeonju-stili bibimbap)
Menü: Bibimbab 6,000 won, Haejangguk 5,000 won, Samgyeopsal 8,000 won
Büyükannenin Bibimbap' ı (Gurmelere özel)
Bu ağız sulandıran, besleyici bibimbap Jeonju'lu yaşlı bir hanım tarafından 1961'den beri yapılıyor. Buharda pişmiş pirinç üzerine ıspanak, ince doğranmış turp, maydanoz, fasülye filizi ve Pyogo mantarlarından oluşan çeşitli sebzelerle servis ediliyor. Yapmanız gereken tek şey zevkinize göre üzerine Gochujong (kırmızı biberle karıştırılmış koyu kıvamlı soya ezmesi) ve susam yağı ekleyip karıştırmak.
Restoranın popülerliği sadece en taze malzemeleri kullanması ve kendi Gochujong ve susam yağını üretmesinden kaynaklanıyor.
Gochujong; kırmızı biber, tuz ve soya fasülyesi tozunun bir yıl fermante edilmesiyle yapılıyor.
Yol Tarifi: Seoul Metrosu hat 1 ya da 2, City Hall Durağı, 8.çıkış. Yaya geçidinden geçip 80m. yürüyün. 2. sokaktan sağa sapın. Düz gidip kavşağı geçtikten sonra restoranı hemen solda göreceksiniz.
Çeviri: LostinTV
ENGLISH
Address: Seoul-si, Jung-gu Bukchang-dong 12-2 (Near the City Hall, Deoksugung Palace)
Telephone: 02-752-9282
Hours: 7:00AM~10:00PM
Closed: Chuseok, New Year's Day, National Holidays
Type / Specialty Menu: Korean Food / Jeongjubibimbap (Jeonju-style bibimbap)
Menu: Bibimbab 6,000 won, Haejangguk 5,000 won, Samgyeopsal 8,000 won
The dish is made using only kongnamul (bean sprouts) grown by Grandma Yu, a native of Jeonju herself, giving it a solid reputation for 46 years.
The base is an anchovy broth mixed with the remaining broth from boiling bean sprouts. In here goes cooked rice, salted shrimp, seasoned bean sprouts, spring onions, garlic, sesame seed, sesame oil, and red pepper flakes in a stone pot, and then boiled at a high temperature. This hot dish is particularly good in winter time. The well-done kkakdugi (diced radish kimchi) and side-dishes are all made using fresh ingredients bought by Grandma Yu. The sesame oil and red pepper paste, which are the key ingredients for the flavors, are also made in the restaurant using the ingredients from the Jeolla-do province.
Directions: Seoul Subway line 1,2 Sicheong Station exit #6 then head for the Shinhan Bank located behind the Plaza Hotel. Face the bank and go into the alleyway to the left and walk straight for 2min, then you will see a sign.
Map / Harita
Source / Kaynak
(30-10-2012, Saat: 16:35)rain_jasmin yazdı:
Yorumları: 11,795
Konuları: 267
Kayıt Tarihi: 13-11-2012
Teşekkür Puanı:
138
Teşekkürler ^^
![[Resim: RnW9qn.gif]](https://i.hizliresim.com/RnW9qn.gif)
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥ GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥
|