yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeongseon Arirang Festival (2009)

Jeongseon Arirang Festivali (2009)

Tarih: 10.15.2009 ~ 10.18.2009

Yer: Jeongseon Halk Stadyumu, Jeongseon Ilçesi (Jeongseon-gun) , Gangwon Eyaleti, Güney Kore

Tel: 033-563-2646, 560-2044

e-mail: [email protected]

website >>> http://www.arirangfestival.kr/

--

Festival ana teması "Jeongseon Arirang", adını Jeongseon'da gelişen "Arrirang"adli geleneksel bir Kore halk şarkısında alır. Jeongseon Arirang Festivali, bir manevi kültürel değer olan Jeongseon Arirang'i korumak ve gelecek kusaklara ulaştırmak için başladı.

Festivalin ana etkinliklerinden birisi ünlü "Arrirang" halk şarkısının yer aldığı bir performanstır. Ayrıca türlü etkinlikler ve programlarda yer almaktadır. Bunun yanı sıra, 5 gün açık olan ve ziyaretçilerin bir Kore halk pazarındaki hareketli atmosferi hissedebileceği ve tarımsal ürünleri ucuz fiyatlara alabileceği, "5 Günlük Jeongseon Pazari (Jeongseon 5 Day Market)" adlı bir halk pazarı da açık olacaktır.

Ünlü turistlik yerlerde olduğu gibi bisiklet yolları, Gangwon Diyari ve daha fazlası da yer alıyor.

--

English

Period: 10.15.2009 ~ 10.18.2009

Location: Jeongseon Public Stadium, Jeongseon County, Gangwon Province, South Korea

Tel: 033-563-2646, 560-2044

e-mail: [email protected]

website >>> http://www.arirangfestival.kr/

--

This festival takes the theme of ‘Jeongseon Arirang’, a variation of the Korean folk song ‘Arirang’, which was developed in the Jeongseon province. The Jeongseon Arirang Festival was started to preserve the ‘Jeongseon Arirang’, an intangible cultural asset, and to pass along its culture to following generations.

One of the festival’s main events is a performance of the famous ‘Arirang’ folk song, and there are many other events and programs. In addition, there is a folk market called the ‘Jeongseon 5 Day Market’, which opens every five days, where visitors can experience the lively bustling atmosphere of a Korean folk market and purchase agricultural produce at low prices.

Nearby famous tourist destinations include the rail bikes, Gangwon Land, and more.
(Korea Sparkling)

--
--
--
--
--
kiday baksi yazdı:--

Bunu çok beğendim bende yapmak istiyorum. Biggrin Tanıtım için teşekkürler Hilmi abi. Biggrin
Paylasim için tesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Arirang zaten Kore'de çok ünlü olan bir halk türküsü ve ayni anda harika bir festivalin de adi olmus Smile Tesekkürler...
Tanitim için tesekürlerSmile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok güzelmis paylasim için tesekkekür ederiz

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi