yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeongjo / 정조 (Joseon)
tanitim için tesekkürler Won bin öldügünde 13 yasindaymis çok küçük gerçekten
(06-01-2009, Saat: 19:44)angelus2097 yazdı: tanitim için tesekkürler Won bin öldügünde 13 yasindaymis çok küçük gerçekten

Evet bu duruma bende çok sasirmistim..
Hakkınızı helal edin. ~
Emegine saglik Sinan abi.. Yi San'in hayatini tanittigin için çok tesekkürler... Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(31-12-2008, Saat: 19:26)kaderim yazdı: ben song yeon'nin ölümünü nasil tv'de izleyecegim hiç bilmiyorum herhalde bir kaç kutu mendil almam gerekecek...tanitim çok güzel olmus tesekkürler sinan

bir kutu yetermi ki Aglama
(30-12-2008, Saat: 22:50)sunshine yazdı:
(24-12-2008, Saat: 0:12)Homin yazdı:
(12-12-2008, Saat: 10:42)usagi-chan yazdı:
(11-12-2008, Saat: 21:40)Homin yazdı: Esleri arasinda Song Yeon'u göremedim... Neden acaba?Saklan

4.Seong Boyu'na mensup Asilzade Esi Ui
Ama orda esinin adina Ui yaziyor...
Cariye olunca di degismistir. Seong boyuna diyor baksana. Song-yeon'un adi da Seong Song-yeon (Sang songena) zaten..

sagol abla
çok güzel bilgiler bu bizim sarayin rüzgarinin gerçegi
gerçek hayatiyla dizi birbirne benziyor çünkü birebir aynisini yapamazlar ama yasadigi zorluklar yaptigi reformlari yansitirlarda esleriyle yasadiklari tam yansitilmaz baksaniza kral gerçek hayttada hiç zevki sefa sürmemis adam hep bir entrika oyunlara karsi tetikte olmus ama gasliba hayinda en önemli iki kadin biri kraliçe ilk esi digeride seongena dizide bunlar vurgulaniyor son es zaten gilerde kral olacak ufakligin annesi oda önemli hong kiz kardesi ile baya evli kalmis ama dizide 1 yil gibi gösterdi önemsizdi o zaman diger hanima gelince ondan hiç bahsedilmiyor
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Güzel bir tanitim olmus emegine saglik.
thank you! (kamsahamnida!...Smile)
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

güzel bilgiler iyi olmus paylasiminiz için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi