yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeong Yak Yong / 정약용 (Philosopher)
Jeong Yak Yong (Filozof) çok güzel.
Blush 
Jeong Yak Yong'u dizide oldukça komik bir yandan da o kadar akilli bir karakter olarak yorumluyordum ki, simdi anladim komik bir tarafi yokmus... Hangi filozofun komik olabilecegini düsünürüz ki. Kral Jeong-jo'nun ölümünden sonra Eski Kraliçe'nin iktidari elinde tutmasi oldukça sinir bozucu, böyle bir adami nasil sürgüne yollarlar.Gerçekten yaptigi seylerin dizide de islenmesi oldukça güzel, özellikle Bot Köprüsü =)=)
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Bot Köprüsü gerçekten de çok güzel. Dizide en çok sunu merak ettim. Yi San ile ilk tanismalarinda onun kral oldugunu bildi orda bir kitaptan bahsediyordu o kitabi okumak isterdim... Tesekürler..Smile
İmzanız kurallara uymadığı için silimiştir.
Tanitim için tesekkürler..Filozoflari zaten çok severim..Bu adam dizide favorimdi..Gerçektede öyle oldu OnayOnay
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: gw4xBxM.png]
Tanitim için çok tesekkürlerSmile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Vay be Yi San'dan tanidigimiz komik Jeong Yak Yong 500 kitap yazmis, dini felsefecilerin lideriymis =)=) Sürgüne yollanmamis olsaymis ülkesi için çok çok yararli isler yapacagi belliymis OfkeliOfkeli =( =( Yazik Olmus...Bilgilendirme için çok tesekkürler =)
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Bad Guy 7. bölümde kendisine atifta bulunuluyor. Smile

Remember the teachings of philosopher Dasan, Jeong Yak Yong.
If you don't have a solid foundation, before the paint on the building dries, the cornerstone will collapse.

Filozof Dasan, Jeong Yak Yong'un ögretilerini hatirla.
Eger saglam temelin yoksa, binanin boyasi kurumadan, temel tasi çökecektir.
Emegine saglik bilgi için tesekkürler Smile
Evet, Yi San dizisinden hatirladim Smile Süper biriydi gerçekten, Yi San'in sag koluydu degil mi ? Böyle degerli insanlar ne yazik ki yasadiklari dönemde maalesef kiskanç tavirlara maruz kaliyorlar ama sonuçta günümüzde bile onu taniyabiliyoruz degil mi Onay Bu da bir mükafat Onay
Tesekkürler...
Din felsefecileri düsüncelerini söylemekten hiç kaçinmazlar. Toplum için yanlis olan seyler duyulunca böyle bir son gelmis olabilir. Bu güzel tanitim için çok tesekkürler. Hep merak etmisimtim din felsefecileri...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi