yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeong, Soon-hee / 정순희 ( Writer )

Jeong, Soon-hee / 정순희 (Yazar)
[Resim: 14061small.jpg]

Yazarımız 1966 yılında doğmuştur. Ewha Womans Üniversitesinde okumuştur. Eserleri genelde çocuklara yönelik olduğu için en fazla çocuklar tarafından sevilen ve regabet gören bir yazardır.

Jeong, Soon-hee/ 정순희 ( Writer )

Born in 1966, Jeong Soon-hee studied Asian painting (BFA) and art education (M Ed) at Ewha Womans University. She enjoys a wide readership thanks to her illustrations for works including best selling children’s fiction My Buddy Choi Young-dae and Butterflies Fly by, which creatively adapt traditional Korean colors and sentiments. She has also penned A Windy Day, a picture book, based on her eldest daughter.

정순희

1966년 경북 영천에서 태어났다. 이화여대 동양화과와 같은 학교 대학원 미술교육과를 졸업했다. 큰딸을 모델로 한 『바람부는 날』을 비롯 『내 짝꿍 최영대』 『나비가 날아간다』 같은 책에 그림을 그렸다. 아기그림책 『누구야?』는 작은딸의놀잇감으로 만들다가 그림책이 되었다

Yazmış Olduğu Örnek Eser İçin Tıklayınız!!

Kaynak-Source

[Resim: i9788990025586.jpg]

[Resim: 200504271.jpg]

Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Çocuklar seviyorsa zaten iyi biridir eminim. Sonuçta çocuklar iyiyi ve kötüyü ayirt eder. Smile Tanitim için tesekkürler Meltem. Alkis

Just Feel Better
Tesekkürler Smile Meltem'cigim. SmileSmileSmileSmile Çok güzel olmus.
Sedef'im ve Hilal'cigim, ikinize de ilginizden dolayi çok tesekkür ediyorum. SmileOpucuk
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Tanitimin için tesekkürler Meltem'cigim. Resimde, sanirim çocuklar kitap için tartisiyorlar. Biggrin
(27-06-2009, Saat: 1:54)Ho Min yazdı: Tanitimin için tesekkürler Meltem'cigim. Resimde, sanirim çocuklar kitap için tartisiyorlar. Biggrin

Evet. Biggrin Bu kadin yazarimiz, resim sanati egitimi de almis, çocuklar için boyama kitaplari da hazirlayip, çikartiyormus. Smile
Onay Basarili ve sevimli bir yazar. Paylasim için tesekkürler Meltem. AlkisAlkis
(27-06-2009, Saat: 1:44)goong-shin yazdı: Çocuklar seviyorsa zaten iyi biridir eminim. Sonuçta çocuklar iyiyi ve kötüyü ayirt eder. Smile Tanitim için tesekkürler Meltem. Alkis

Hilal'e aynen katiliyorum. Biggrin
Tanitim için tesekkür ederiz. Ellerine saglik. Opucuk
Basarili, sevimli ve sevilen bir yazar. :Alkis:
Tanitim için tesekkürler. Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Paylasim için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi