yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeon Woo Chi / 전우치 (2011)
Jeon Woo Chi / 전우치 (2011)

[Resim: 380pxjeonwoochi.jpg]

Başlık: 전우치 / Jeon Chi Woo
Tür: Aksiyon, fantezi
Bölüm:
Yayınlandığı Kanal:
Yayın dönemi: 2011
Yayın zamanı:

Konu
Bu hikaye Joseon dönemine ait bilinmeyen bir zamanda, Jeon Woo Chi'yi anlatan klasik bir romandır. Yaramaz Jeon Woo Chi gumiho'nun tilki boncuğunu yutar ve Taoist inançlarına göre sihirli güçler elde eder. Jeon Woo Chi; zavallı, ezilen insanları kurtarmak için bu güçleri kullanır ve bir kahraman haline gelir.

Çeviri: cankirili

English

Title: 전우치 / Jeon Woo Chi
Genre: Action, fantasy
Episodes:
Broadcast Network:
Broadcast period: 2011
Air time:

Synopsis
Jeon Woo Chi is a classical novel of unknown origin dating to the Joseon era that tells the story of a free-wheeling, mischievous Jeon Woo Chi, who swallowed the gumiho’s fox bead, which gave him powers of Taoist magic. He uses those powers to save the poor, oppressed people and becomes a hero

Kaynak / Source
Konu için tesekkürler... Onay

Aksiyon tam benlik... Atkilic Tesekkürler tanitim için... Smile

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Bunun bir de filmi vardi, dizisi de çikacak demek ki. :d Tanitim için sag ol canim. Opucuk
Çok tatli.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Aa! Filmi var bu dizinin. Biggrin Süper filmdi, çok gülmüstüm. Merakla bekliyorum dizisini. Biggrin Insallah yine Kang Dong Won oynar. Biggrin
(12-11-2010, Saat: 21:33)hyun_bin yazdı: Aa! Filmi var bu dizinin. Biggrin Süper filmdi, çok gülmüstüm. Merakla bekliyorum dizisini. Biggrin Insallah yine Kang Dong Won oynar. Biggrin

Tamamiyle ayni fikirdeyim. Kang Dong Won olmali. Ve bir de bu tarz dizi filmlerin prensi Kang Ji Hwan olabilir. Opucuk
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Dong Won olmazsa reaksiyon almaz. Biggrin O yoksa izlemem hih. Dodgy :d Haber süper tesekkürler.
Konusu hosuma gitti. Tanitim için tesekkürler. Smile

21.05.2011 ♥

Lonely . . .

wiseacre_daisy ♥ zesyo5yoyeha
Ay evet bu kahramanin filmini izlemistim. Çok güzeldi. Smile Tabi basroldekinin payi da büyüktü. Dizisinde de o oynasa ya.
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi