yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeju Canola Flower Festival - 2010
[align=center]Jeju Canola Flower Festival - 2010

[Resim: 158932image21.jpg]

~ Dönemi:10 Nisan 2010 ~ 11 Nisan 2010
~ Adres: Jeju -İl Yönetim Seogwipo-si Uluslararası Kongre Merkezi Jungmun Turizm Alan
~ Kaynak:Tıklayınız
~ Websitesi:Tiklayiniz
~ Telefon : - Kore Seyahat Telefon +82-64-1330 (Korece, İngilizce, Japonca, Çince)
- Daha fazla bilgi +82-64-728-2754 (Kore) için
~ Kabul / Katılım Ücreti : Bazı organizyonlar katılım ücretleri ve site giriş ücretleri uygulanabilir.

Jeju Kanola Çiçek Festivali Jeju'nun en ünlü festivallerinden biridir ve her yıl Jeju'ya çok sayıda ziyaretçinin gelmesini sağlar. Canlı peyzaja ek olarak, ziyaretçiler festival etkinliklerine de katılabilirler. Bu festival Jeju Adası'nın eşsiz güzellikteki ruhunu yansıtır.

-------English-------

~ Period : 04.10.2010 ~ 04.11.2010
~ Address : Jeju Special Self-Governing Province Seogwipo-si International Convention Center located inside the Jungmun Tourist Area
~ Source:Click here
~ Website:Click here
~ Telephone :- Korea Travel Phone +82-64-1330 (Korean, English, Japanese, Chinese)
- For more info +82-64-728-2754 (Korean)
~ Admission/Participation Fees : Some participation fees and site admission fees may be charged.

The Jeju Canola Flower Festival is one of the most famous festivals in Jeju and attracts large numbers of visitors every year. In addition to the vibrant landscape, visitors can participate in a variety of festival events that showcase the unique spirit of Jeju Island.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
[Resim: 182711image21.jpg]
Sevdan beni terketmedi~
[Resim: 182718image21.jpg]
Sevdan beni terketmedi~
Çiçeklerin bulundugu bir ortam harika olur tabiiki.Kimbilir ne kadar çok çesit çiçek birarada oluyordur.Orada olmayi ve bu senlige katilmayi bende çok isterdim.Bu güzel paylasimin için tesekkür ederim ablacim.Opucuk

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
Çok hos bi yer rengarenk
Konu için tesekkürler Smile
Nisan ayi bir çiçek festivali için mükemmel bir zaman... Smile
Kraliçem konu için sagol Opucuk
Nekadar güzel .Rengarenk Biggrin
Tesekkürler ablacigim...(:
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
(15-03-2010, Saat: 22:42)ben-goz yazdı: Bu festival Jeju Adasi'nin essiz güzellikteki ruhunu yansitir.

Bu cümle herseyi özetliyor. Tanitim için tesekkür ederiz...Smile
Çok güzel bir yermis tanitim için tesekkürler
~ ✿ ~ Korean Baby Fan Club / Koreli Bebekleri Sevenler Kulübü ~ ✿ ~
- -¤--^] ANİME FAN [^--¤- -
Jeju adasi muhtesem bir yer zaten orada olan festivalde muhtesem olur zaten.Tesekkürler ablacim tanitim için emegine saglik.Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi