yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jecheon International Music & Film Festival (2010)

Jecheon International Music & Film Festival (2010)

Tarih: 08.12.2010 ~ 08.17.2010
Adres: Chungcheongbuk-do Jecheon-si
Yer: Çok Katlı Tiyatro TTC Sineması, Jecheon Medya Merkezi, Cheongpunghoban Sahnesi, Gölde ki Sanat Salonu, Kültürel Cadde, JIMFF Sahnesi ve Urimji.

Tanıtım

Jecheon Uluslararası Müzik & Film Festivali, 2005 yılından itibaren Kore'de ki ilk müzik ve film festivalidir. Festival, 12 Ağustos tarihinde görkemli bir akşam kutlaması ile başlar ve 17 Ağustos'a kadar devam eder. Ziyaretçilere, 25 ülkeden 71 zevkli film ve 20'den fazla müzik konserleri mümkün olacaktır. Festival programında «Özel Kore Film Müziği» ve «Japon Film Müziği İle Toplantı» yer alıyor. Sinema Konser'de, geçmişte özellikle popüler program olduğunu kanıtlayan canlı orkestra eşliğinde sessiz film ekranı olacaktır. Festivali ziyaret edenlerin, Japonya'dan Shinichiro Ikebe(the Eel) ve Kenji Kawai(Ghost in the Shell and Avalon) gibi ünlü film müzik bestecileriyle karşılaması mümkün olacaktır.

Programlar

Film programı, Müzik programı, Özel program ve Ödüller&Kazananlar

Ulaşım

Jecheon Dong Seul Terminali'nden(06:40 - 18:40, her 2 satte hareket eder / yolculuk süresi 2 saat 50 dakika) veya Seul Ekspres Otobüs Terminali'nden(06:30 - 21:00, her 40 dakikada hareket eder / yolculuk süresi 2 saat 10 dakika ) doğru otobüsle gidin.

Çeviri: Saheste

Kaynak

English

Period: 08.12.2010 ~ 08.17.2010
Address: Chungcheongbuk-do Jecheon-si
Location: Multiplex Theater TTC Cinema, Jecheon Media Center, Cheongpunghoban Stage, Art hall on the Lake, Cultural Street, JIMFF Stage and Urimji.

Introduction:

The Jecheon International Music & Film Festival, which was launched in 2005, was the first music and film festival in Korea. The festival kicks off on August 12 with a grand evening celebration, and continues until August 17. Visitors will be able to enjoy 71 movies from 25 countries and more than 20 music concerts.

The festival programs include «Korean Music Film Special » and « Meeting with Japanese Film Music ». The Cinema Concert will screen silent films to the accompaniment of a live orchestra, which in the past has proved to be a particularly popular program. Visitors to the fesitval will even be able to meet famous film music composers, such as Shinichiro Ikebe (the Eel) and Kenji Kawai (Ghost in the Shell and Avalon) from Japan.

Programs:

Flim program, Music program, Special program and Awards & Winners

Transportation:

Take the bus towards Jecheon from Dong Seoul Terminal (06:40 - 18:40, departs every 2hour / travel time 2hr 50min) or Seoul Express Bus Terminal (06:30 - 21:00, departs every 40min / travel time 2hr 10min)

Source
[Resim: 745167image21.jpg]

[Resim: 745168image21.jpg]

[Resim: 745175image21.jpg]

[Resim: 745176image21.jpg]

[Resim: 745177image21.jpg]
[Resim: 745170image21.jpg]

[Resim: 745169image21.jpg]

[Resim: 745178image21.jpg]
Müzik festivali ha çok severim böyle festivalleriBiggrin

Tanitim için tesekkürler Hülya Onay
Bir gün insallah beraber gideriz Opucuk
Paylasim için sagol ablacim Smile
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
Bu güzel festival paylasimin için çok tesekkür ederim canimcim.Emegine saglik.Opucuk

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
Tanitim için tesekkürler. Kore'nin ilk film ve müzik festivaliymis. Bu güzel konu için tekrar tesekkürler.. Alkis

let it be...
Güzel bir tanitim Hülya'm tesekkür ederiz Opucuk
Tesekkürler Hülya ablam tanitim için çok güzel olmus Opucuk

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Paylasimin için tesekkürler Hülyacim. Smile
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi