25-06-2013, Saat: 0:28
Japtangbop / 잡탕밥
![[Resim: jrch.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/6291/jrch.jpg)
Tavada Pirinçli Deniz Ürünü
Japtangbop genellikle mısır nişastasıyla yapılan parlak ve koyu bir sosta tavada kızartılan deniz ürünüyle yapılan lezzetli bir pirinç yemeğidir. Buğulanmış beyaz pirinç yatağıyla servis edilir ve yemeden önce tamamen karıştırılır. Genellikle Çin ve Kore restoranlarında servis edilen sevilen bir pirinç yemeğidir ve çoğunlukla tarak (midyeye benzer bir canlı), deniz hıyarı, mürekkep balığı, midye, karides ve çin lahanası, şitaki mantarı, kırmızı ya da yeşil biber, süt mısırı, deniz kestanesi gibi çeşitli sebzeler içerir. Japtangbop baharatsız bir yemek olarak düşünülür ve her yerde deniz ürünü sevenler tarafından beğenilir.
English
Japtangbop is a delicious rice dish made with an assortment of seafood that are stir-fried in a clear, thick sauce usually made with corn starch. It is then served alongside a bed of steamed white rice (bop) and mixed altogether before eating. It's a popular rice dish usually served at Chinese/Korean restaurants only and it commonly includes scallop, sea cucumber, squid, mussel, shrimp, and various vegetables such as bok choy, shiitake mushrooms, red or green peppers, baby corn and water chestnuts. Japtangbop is considered a non-spicy dish and enjoyed by seafood lover everywhere.
Source
![[Resim: jrch.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/6291/jrch.jpg)
Tavada Pirinçli Deniz Ürünü
Japtangbop genellikle mısır nişastasıyla yapılan parlak ve koyu bir sosta tavada kızartılan deniz ürünüyle yapılan lezzetli bir pirinç yemeğidir. Buğulanmış beyaz pirinç yatağıyla servis edilir ve yemeden önce tamamen karıştırılır. Genellikle Çin ve Kore restoranlarında servis edilen sevilen bir pirinç yemeğidir ve çoğunlukla tarak (midyeye benzer bir canlı), deniz hıyarı, mürekkep balığı, midye, karides ve çin lahanası, şitaki mantarı, kırmızı ya da yeşil biber, süt mısırı, deniz kestanesi gibi çeşitli sebzeler içerir. Japtangbop baharatsız bir yemek olarak düşünülür ve her yerde deniz ürünü sevenler tarafından beğenilir.
English
Japtangbop is a delicious rice dish made with an assortment of seafood that are stir-fried in a clear, thick sauce usually made with corn starch. It is then served alongside a bed of steamed white rice (bop) and mixed altogether before eating. It's a popular rice dish usually served at Chinese/Korean restaurants only and it commonly includes scallop, sea cucumber, squid, mussel, shrimp, and various vegetables such as bok choy, shiitake mushrooms, red or green peppers, baby corn and water chestnuts. Japtangbop is considered a non-spicy dish and enjoyed by seafood lover everywhere.
Source
Everything in your life is a reflection of a choice you have made.
If you want a different result, make a different choice.
If you want a different result, make a different choice.