Jang-Uh Gui
![[Resim: s6sq.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/7371/s6sq.jpg)
Jang-Ah Gui yemeğin ana malzemesi olarak Kore deniz ürünlerinden tatlı su yılanbalığı kullanılıyor. Bu çanak içinde pişiriliyor. Yemeği yaparken daha lezzetli bir tat elde etmek için balığı kavurmayı seçebilirsiniz. Yemeği hazırlamak için, kemik, yılanbalığı sonra da pirinç şaraba benzeyen bir tatlı ve keskin sos ile marine edilir daha sonra kochukaru (toz biber) çıkarılır, susam yağı, soya sosu, sarımsak, şeker ve zencefil içine katılır. Yemeği yerken, balığın üzerine ek sos veya ekstra tatlı ve aromalar sürmek için fırça kullanılabilir.
-
Bu yemek protein, kalsiyum, A ve E vitamini yönünden çok zengin ve özellikle sıcak yaz günleri sırasında yorgunluktan kaçınmak için bir fırsat. Ayrıca dayanıklılık için iyi olduğuna inanılıyor.[/color]
Bu yüzden tam olarak bu balıkların sindirimi uzun zaman alabilir yüksek protein ve yağ vardır.
Malzemeler
* 1 büyük / orta ölçekli tatlı su yılanbalığı
* 2 yemek kaşığı sıcak biber salçası
* 1 yemek kaşığı soya sosu
* 1 yemek kaşığı kıyılmış yeşil soğan
* 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
* 1 yemek kaşığı susam tuz
* 1 yemek kaşığı zencefil suyu
* 1 yemek kaşığı pirinç şarabı
* 1 çay kaşığı nişasta şurubu
* 1 tatlı kaşığı susam yağı
* 2 çay kaşığı şeker
* 1 tatlı kaşığı kochukaru
* Şiş (ahşap veya metal)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Izgarada Yapılmış
![[Resim: da06.jpg]](http://img835.imageshack.us/img835/2634/da06.jpg)
Sebzelisi
![[Resim: 92ck.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/7370/92ck.jpg)
Kavurması
![[Resim: vxgk.jpg]](http://img22.imageshack.us/img22/3648/vxgk.jpg)
![[Resim: s6sq.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/7371/s6sq.jpg)
Jang-Ah Gui yemeğin ana malzemesi olarak Kore deniz ürünlerinden tatlı su yılanbalığı kullanılıyor. Bu çanak içinde pişiriliyor. Yemeği yaparken daha lezzetli bir tat elde etmek için balığı kavurmayı seçebilirsiniz. Yemeği hazırlamak için, kemik, yılanbalığı sonra da pirinç şaraba benzeyen bir tatlı ve keskin sos ile marine edilir daha sonra kochukaru (toz biber) çıkarılır, susam yağı, soya sosu, sarımsak, şeker ve zencefil içine katılır. Yemeği yerken, balığın üzerine ek sos veya ekstra tatlı ve aromalar sürmek için fırça kullanılabilir.
-
Bu yemek protein, kalsiyum, A ve E vitamini yönünden çok zengin ve özellikle sıcak yaz günleri sırasında yorgunluktan kaçınmak için bir fırsat. Ayrıca dayanıklılık için iyi olduğuna inanılıyor.[/color]
Bu yüzden tam olarak bu balıkların sindirimi uzun zaman alabilir yüksek protein ve yağ vardır.
Malzemeler
* 1 büyük / orta ölçekli tatlı su yılanbalığı
* 2 yemek kaşığı sıcak biber salçası
* 1 yemek kaşığı soya sosu
* 1 yemek kaşığı kıyılmış yeşil soğan
* 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
* 1 yemek kaşığı susam tuz
* 1 yemek kaşığı zencefil suyu
* 1 yemek kaşığı pirinç şarabı
* 1 çay kaşığı nişasta şurubu
* 1 tatlı kaşığı susam yağı
* 2 çay kaşığı şeker
* 1 tatlı kaşığı kochukaru
* Şiş (ahşap veya metal)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Izgarada Yapılmış
![[Resim: da06.jpg]](http://img835.imageshack.us/img835/2634/da06.jpg)
Sebzelisi
![[Resim: 92ck.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/7370/92ck.jpg)
Kavurması
![[Resim: vxgk.jpg]](http://img22.imageshack.us/img22/3648/vxgk.jpg)