yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Dong Gun / 장동건
KSW ve oglunu görenler bir evlenme hevesine kapilmslardir merak etmeyin:d
Örnek:JWS.Yakindir yakin onun da böyle pozlarini görmek.Ama iste asil mesele yanindaki Papito olsun ki biz de faydalanalim bu nimetten,ben Seung Hun'a,Ezgi LBH'a,Zeynep de Hyun'a kosariz.:atkilinc::
(04-05-2010, Saat: 22:55)ji-lee yazdı: Peynir!!Ilk aile fotografi :img-hysterical: Jung Woo Sung ugur kendine de bulassin diye damat beyin yaninda Abaza Byuncumda arkalarinda Biggrin Ben demedim mi bunlar kesin görüp,konusurlar birbirleriyle diye Biggrin Tabi ben bu resimler Byung ile ilgili yerlerden topladigim için beyfendinin kendisi çember içine alinmis
[Resim: bhmay2010wedding.jpg]

Süper bir foto bu Jang dong gun, Byung enistem ve JWS yanyana ne hos Smile
Bu arada Lee Jung-jae ile Woo sung her firsatta beraberler. Bu ne ask ya Biggrin
Yarimin ne çok kankasi var Biggrin

Zeynepcim resimler için tesekkürler Opucuk

Insallah Beyza'm, siz nedime olmaya hazirlanin simdiden :img-hysterical:
Yanliz Byung'u ekledigim fotograflarda fark ettim,gerçekten kapinin girisinde onlarca insan sadece misafirlerin fotograflarini çekmek için gelmis (Büyük hayranlari herhalde Smile) Bir fotografi incelerken 40-50 yasindaki bir kadinin kalabalik arasinda sikis tikis Byung'un fotografini çekmeye çalisirken gördüm :img-hysterical: Yani Zeynep kesinlikle hakli,hem basin hem halkin ilgisi çok büyükmüs Smile
KWS'yi sevmem ama oglu gerçekten çok sansli,ama ben Byung'un pek de çocuk sever oldugunu sanmiyorum,hiç böyle özel olarak küçük çocuklara,bebeklerle falan ilgilendigi bir fotografini görmedim Dodgy Ne yapalim anacim adamin ruhu genç,evlilik çocuk falan düsünmüyor daha :img-hysterical:
[Resim: jangkoairport.jpg]
[Resim: 20100504145036371911.jpg]

Jang Dong-gun ve Ko so young balayi için Bali adasina gitmisler. Bu fotograflar havaalanindan. Ayrica Son ye-jin ile oynayacagi My Way filminin çekimleri Ekim ayina ertelenmis. Filmde ayrica Japon oyuncu Takuya Kimura da rol alacakmis.
Ne kadar çok ünlü katilmis bir biz eksik kalmisiz :img-hysterical: Iyiki evlenmis bu kadar ünlüyü bir arada görmeye alisik degilim daha dogrusu aktörleri Abaza :d:d Sagolsun gözümüz gönlümüz açildi biraz jang Dong Gun sayesinde :d:d Gelin kim oyuncu falan mi:d:d
(06-05-2010, Saat: 18:19)*mygirl* yazdı: Ne kadar çok ünlü katilmis bir biz eksik kalmisiz :img-hysterical: Iyiki evlenmis bu kadar ünlüyü bir arada görmeye alisik degilim daha dogrusu aktörleri Abaza :d:d Sagolsun gözümüz gönlümüz açildi biraz jang Dong Gun sayesinde :d:d Gelin kim oyuncu falan mi:d:d

Gelin hanim da oyuncu canim. 1999 yilinda birlikte oynadiklari bir dizide tanistilar. O zamandan beri beraberler.
(05-05-2010, Saat: 9:47)wiseacre_daisy yazdı: Insallah Beyza'm, siz nedime olmaya hazirlanin simdiden hysterical

Biz çoktan haziriz canim Abaza da iste tek sorunum dügüne Seung Hun'la mi gitsem yoksa Chun'la gelip onu Kore sosyetesine mi katsam bilemiyorum yani?Dodgyhysterical

Ezgi ya yasli teyzeme koptum.Biggrin:d Eminim 70 yasina gelsek biz de o teyze gibi oluruz.Biggrin:d
Vay be 1999'dan beri birliktelermis öylemi çok uzun sürmüs masallahda niye bu kadar geç evlenmisler acaba?
Birde Kimura Takuya adi geçmiç ki ben kendisinin hayraniyim çabuk çeksinler ne çekeceklerse artik.
Size güzel haber. Ajusshinin bir oglu olmus. Biggrin 4 Ekim'de dogmus çocugu. Ismi konusunda henüz karar vermemisler. Allah anali babali büyütsün insallah. Böyle güzel bir anne ile böyle yakisikli bir babanin çocugu nasil tatlidir kimbilir. Opucuk

Bu da ajusshinin yeni filmi. ;) Bir western filmi. Abaza
The Warrior's Way / 워리어스 웨이
Birinizin de kizi olsun bea. Biggrin Iyi hadi vatana millete hayirli olur insallah. :d

Bebek görmeye gidelim Papito. Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi