05-05-2017, Saat: 23:56
Jaeho Honey Tea
![[Resim: ALPjjL.jpg]](http://i.hizliresim.com/ALPjjL.jpg)
İçindekiler
375g kuru erik füme (Omae)
30g beyaz sandal ağacı (Baekdanhyang)
15g chuksain (Amomum villosum Lour)
12g kakule
1.8 litre bal
Yapılışı
1. Kuru erik, beyaz sandal ağacı, chuksain ve kakuleyi ince toz haline getirin.
2. Balı bir tencereye dökün ve ılıklaşana kadar ısıtın.
3. Adım 1'deki bileşenleri ılık bala ilave edin ve iyice karıştırın.
4. Yoğun çay karışımını beyaz porselen kavanozda (Baekja) saklayın.
5. Servis yapmak için çay karışımını soğuk suya ilave edin ve iyice karıştırın. Soğuk çay olarak ya da diğer tıbbi tozlarla karıştırarak için. Ve sıcak çay olarak içmek için 10-12 saat boyunca benmari usulü ısıtın.
English
Ingredients
375g smoked dry plum (Omae)
30g white sandalwood (Baekdanhyang)
15g chuksain (Amomum villosum Lour)
12g cardamom
1.8 liter honey
Instructions
1. Grind smoked dry plum, white sandalwood, chuksain and cardamom into fine powder.
2. Pour the honey into a pot and heat just until slightly warm.
3. Add grounded ingredients from Step 1 to the warm honey and mix well.
4. Store the concentrated tea mix in a white porcelain jar (Baekja).
5. To serve, add the tea mix to cold water and mix well. Drink as a cold tea or mix with other medicinal powders and heat for 10-12 hours in a double boiler to drink as hot tea.
Kaynak / Source
![[Resim: ALPjjL.jpg]](http://i.hizliresim.com/ALPjjL.jpg)
İçindekiler
375g kuru erik füme (Omae)
30g beyaz sandal ağacı (Baekdanhyang)
15g chuksain (Amomum villosum Lour)
12g kakule
1.8 litre bal
Yapılışı
1. Kuru erik, beyaz sandal ağacı, chuksain ve kakuleyi ince toz haline getirin.
2. Balı bir tencereye dökün ve ılıklaşana kadar ısıtın.
3. Adım 1'deki bileşenleri ılık bala ilave edin ve iyice karıştırın.
4. Yoğun çay karışımını beyaz porselen kavanozda (Baekja) saklayın.
5. Servis yapmak için çay karışımını soğuk suya ilave edin ve iyice karıştırın. Soğuk çay olarak ya da diğer tıbbi tozlarla karıştırarak için. Ve sıcak çay olarak içmek için 10-12 saat boyunca benmari usulü ısıtın.
English
Ingredients
375g smoked dry plum (Omae)
30g white sandalwood (Baekdanhyang)
15g chuksain (Amomum villosum Lour)
12g cardamom
1.8 liter honey
Instructions
1. Grind smoked dry plum, white sandalwood, chuksain and cardamom into fine powder.
2. Pour the honey into a pot and heat just until slightly warm.
3. Add grounded ingredients from Step 1 to the warm honey and mix well.
4. Store the concentrated tea mix in a white porcelain jar (Baekja).
5. To serve, add the tea mix to cold water and mix well. Drink as a cold tea or mix with other medicinal powders and heat for 10-12 hours in a double boiler to drink as hot tea.
Kaynak / Source
You're a sky
full of stars
![[Resim: 0E8dXo.gif]](https://i.hizliresim.com/0E8dXo.gif)
full of stars
![[Resim: 0E8dXo.gif]](https://i.hizliresim.com/0E8dXo.gif)