yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iste 2009'da Hyundai Satislarinin %110 Artmasini Saglayan 3 Temel Sebep
ISTE 2009'DA HYUNDAI SATISLARININ %110 ARTMASINI SAGLAYAN 3 TEMEL SEBEP

Türkiye'nin saglam seçimiyiz.

Bunu biz degil, Hyundai'yi tercih eden ve her geçen gün katlanarak artan müsterilerimiz söylüyor. Ayrica saglamlik, dayaniklilik ve kalite konusunda dünya genelinde aldigimiz 25'i asan ödülümüz de ne kadar saglam bir seçim oldugumuzun en canli kaniti.

Ama bu kadar güvenli ve saglam bir seçim olmamizin asil ödülünü 2009'da bize siz verdiniz. Satislarimizi %110 artirarak iki katindan fazlaya katladiniz.

Tüm Türkiye'ye çok tesekkür ederiz.

Dünyanin saglam seçimiyiz.

2009'da dünya genelinde otomotiv sektöründe yasanan daralmaya ragmen, Hyundai Grubu'nun satislari 4.1 milyondan 4.6 milyona yükseldi. Böylece sadece Türkiye'nin degil, dünyanin da saglam seçimi oldugumuzu kanitladik.

Sadece "bir tek müsteri" için çalistik.

Bugüne kadar her zaman, bir tek müsteri için çalistik. Bizden o an hizmet bekleyen, o bir tek müsteriye sanki Hyundai'nin tek müsterisi oymus gibi hissettirmek için var gücümüzle çalistik. O bir tek müsterinin memnuniyeti de, bütün sektörün satislari düserken bizim satislarimizi katlayarak artirdi.

Türkiye'deki 20. yilimizda bize bu basarilari kazandiran sizlere bir de müjdemiz var.

Hyundai'nin dünyada büyük begeni toplayan, yenilikçi, i serisinin yildizi i20, 2010'da Türkiye'de üretilmeye basliyor. Hem de sadece Türkiye'nin degil, dünyanin pek çok ülkesinin i20 ihtiyacini bundan sonra ‹zmit fabrikamiz karsilayacak. Bu bizim için büyük bir onur, Türkiye içinse istihdam ve en az 1 milyar TL ihracat geliri demek.

Bu özel günde, böyle güzel bir haberle karsinizda olmaktan çok mutluyuz. 2010'da bundan sonra da yepyeni modellerimiz ve yenilikçi kampanyalarimizla sizinle beraber olacagiz.

Türkiye'nin otomobil markasi Hyundai olarak mutluluk dolu bir 2010 diliyoruz.

Alnitidir.
Onay Hak etmisler..

Daha önceden gazetede okumustum Izmit'te üretim yapilacagini,Koredas bir Izmit'li olarak da çok mutlu olmustum. Gozlukgulmek
fabrikaya ziyarete gideriz belki birgün. Biggrin Atkilic

Tesekkürler paylasim için. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi