Arkadaslar Kwon Sang-Woo oppayada haksizlik etmeyelim, o da harika bir oyuncu, rolünün hakkini layikiyla verecegine inaniyorum... Karakteristik bir yüzü var adamin, her role gidiyor yani. Filmin reyting durumu Korede çok güzel gidiyor, ikinci siraya yerlesmeyi basardi ama yinede Sang Woo Oppa kesin kararini vermis degil... Bir çok yerden teklif aliyor su anda, 2010 yili içinde yeni dizi planlari varmis kabul edip etmeyecegide kesin degil. Lee Byung Hun'a da üzüldüm kim hakliysa o kazansin davayi.

Konuyu Oyla:
Iris / 아이리스 (2009)
|
Harika bir dizi özellikle T.O.P'un oldugu sahnelerde insan yerinde duramiyor. HA-RI-KA!
Sang Woo katildigi programda; '' Bana teklif geldi '' dedi. Su an çekimini bitirmek üzere oldugu film disinda bir dizi projeside yok, ki; '' Programda oynamak isterim.'' de dedi zaten.
Dün'de Lee Min Hoo ( B.O.F ) Iris'in siki fanatigi oldugunu 2.sezonda rol teklif edilirse oynamak isteyecegini açikladi da o biraz fazla baby face kalir diziye. ![]() Ben hala Lee Byung Hun'un role tam uydugunu düsünüyorum. Sang Woo'nun ne bileyim imaji bu diziye pek uymaz gibi.
Demek Iris'in 2. sezonuda olacakmis iyi ya süper haber.
![]()
Olacak ama dizide Lee Byung Hun olmayacak. Senaryoda da biraz degisiklige gidecekler... Sezon 2 sadece NSS'i anlatan bir dizi olabilir, yapimci ve senaristler tam karar verememisler henüz.
Düsüp bayilacagim simdi.
![]() ![]() ![]() ![]()
Ilk dört bölüm izledikten sonra diger dizilerimi izlemeye devam etmistim, tekrardan bu diziye döndüm yakinda bütün bölümlerin resimlerini ekleyecegim.
http://media.paran.com/sphoto/newsviewph...mode=photo
Üstte ki haberi gördünüz mü? Iris'in 2. sezonuna oyuncu arayislari hizlandi yanlis anlamadiysam Lee Byung-hun'nun yerine So Ji Sub ideal görünüyor bir numaraya yerlesmis ![]()
21-12-2009, Saat: 17:44
1. Bölüm resimleri kisa süre içinde bu mesaj altinda eklenecektir...
Mesaji Silmeyiniz! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi