yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iris / 아이리스 (2009)
(01-12-2009, Saat: 15:29)egedeniz yazdı: Bu dizinin niye altyazilari devam etmiyor? Aglama Ben çok seviyorum bu diziyii süper bir dizi... Umarim sesimizi duyarlar ve altyazilara devam ederler. Allahrazi

Çok güzel bir dizi ama Türkiye'de pek izlenmiyor galiba. Bende baslamak istiyordum tam ama sen böyle deyince abla hayal kirikligina ugradim. Acaba bizim sitede çevirsek nasil olur? Böylece daha çok kisi izler. Aglaelsalla
Resimlerde genellikle Byung var ama olsun Abaza

[Resim: 57934191.jpg]

[Resim: 26502112.jpg]

[Resim: 39354749.jpg]
Çok kaliteli bir dizi ve Kore'de reytinglerde hep 1. geliyor. Ben de izlicem, diger dizileri bitirince. Smile Tanitim için tesekkür ederiz Tugba. Smile
Kota sorunu olmasa bende izlemek istiyorum. Kim Tae Hee ve Byung var daha ne isterim. Bir de Big Bang'imden T.O.P'ta var yemede yaninda yat. Biggrin
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Dizi hakkinda kisa bir bilgi... Lee Byung Hun'un su sira basi eski kiz arkadasinin açtigi dava ile dertte biliyosunuz... Kiz oldukça ciddi miktarda bir para talep ediyor, ve iddalari Lee Byung Hun'un imajini biraz sarsti.

Dün aksam katildigi bir show programinda Kwon Sang Woo sunlari dedi:

" IRIS'i çok begeniyorum... Sürekli izliyorum... Biliyorsunuz su an bir film çekiyoruz... Filmimizin yapimcisi ayni zamanda IRIS'inde yapimcisi, hatta bana IRIS'in 2.sezonu için rol teklif ettiler... "

Zaten haberleri ufaktan çikmaya baslamis olayi ilk agizdan teyit etmis oldu bu... Ilk sezon bitiminde Lee Byung Hun'un büyük bir aksilik olmazsa yerini Kwon Sang Woo'ya birakacak...

Lee Byung Hun'u açikçasi Kwon Sang Woo'ya tercih ederim. Ama yapimci ben degilim. Smile
(12-12-2009, Saat: 13:51)Sakuragi yazdı: Dizi hakkinda kisa bir bilgi... Lee Byung Hun'un su sira basi eski kiz arkadasinin açtigi dava ile dertte biliyosunuz... Kiz oldukça ciddi miktarda bir para talep ediyoor, ve iddalari Lee Byung Hun'un imajini biraz sarsti.

Dün aksam katildigi bir show programinda Kwon Sang Woo sunlari dedi:

" IRIS'i çok begeniyorum... Sürekli izliyorum... Biliyorsunuz su an bir film çekiyoruz... Filmimizin yapimcisi ayni zamanda IRIS'inde yapimcisi, hatta bana IRIS'in 2.sezonu için rol teklif ettiler. "

Zaten haberleri ufaktan çikmaya baslamis olayi ilk agizdan teyit etmis oldu bu... Ilk sezon bitiminde Lee Byung Hun'un büyük bir aksilik olmazsa yerini Kwon Sang Woo'ya birakacak...

Lee Byung Hun'u açikçasi Kwon Sang Woo'ya tercih ederim... Ama yapimci ben degilim. Smile

Öldürürüm ben onlari ya. Ofkeli Ben Lee Byung-hun'u tercih ederim tabi. Kizgin
Ne zamandir su eski kiz arkadasi olayi ile ilgili sorunlar yasiyor, Byung ama bunu hiçbir zaman kariyerine yansitmadi. Sarhos Sanki Byung'da bayilmis onlara. Biraksin gitsin. O koskoca Dünya oyuncusu. Hollywood yapimlarindan Avrupa yapimlarina kadar Kore'yi tanitan nadir isimlerden biri ve bu ona yapilan büyük bir haksizlik. Aglama
Ah o kizi elime verecekler ki ne yapacagim Allah bilir. Ban
Yazik benim Byung'uma ya... Aglaelsalla
Kore'de sistem farkli isliyor... Özellikle medya alaninda herkes digerinin ayagini kaydirmaya çalisiyor ki oldukça pis oyunlar döndügünüde bilmeyen yok... Su var Kore'de; halk bu konularda fazla yaygara çikarabiliyor... Bir de basin olayi don lastigi gibi uzatabiliyor... O açidan dizi yapimcilarinin böyle bir hamle yapmasi çok da sasirtmamali.

En sevdigim 4 Koreli aktörden ikisi bu dizideydi... Artik sadece Jung Joon Ho kaldi napalim onunla idare edecegiz. Smile

Kwon Sang Woo'nun bu role uymayacagi da ortada bu arada...

18. bölüm oldu T.O.P ne ise yarar bu dizide anlamis degilim toplam 4 kere çikti, 4 kisi öldürdü... Herhal 5.de kendi ölecek.

18. bölüm itibariyle Kim Tae Hee'nin de " kötü kadin müzeyyen" oldugunun ortaya çikmasida sok oldu diyebilirim. Smile
(12-12-2009, Saat: 20:59)Sakuragi yazdı: Kore'de sistem farkli isliyor... Özellikle medya alaninda herkes digerinin ayagini kaydirmaya çalisiyor ki oldukça pis oyunlar döndügünüde bilmeyen yok...Su var Kore'de; halk bu konularda fazla yaygara çikarabiliyor... Bir de basin olayi don lastigi gibi uzatabiliyor... O açidan dizi yapimcilarinin böyle bir hamle yapmasi çok da sasirtmamali.

Ay ben onlarin medya sistemine... Onu bunu birak isin söhretinde, parasinda degilim de Byung'u üzüyorlar sadece. Aglaelsalla Üzmesinler onu. Aglama
Valla biraksin gitsin ya. Bence kaybeden dizi olur Byung degil. Zaten bir dizide özellikle bas karakterin oyuncusu degistiginde kim olursa olsun eskisi gibi tutulmuyor. Dertli Onun G.I Joe 2'nin film çekimleri baslayacak zaten. :atkilinc: Gerçi daha kesin bir 2. film yok ama olsun. Lee Byung-hun Iris'e kalmadi. Ofkeli
(12-12-2009, Saat: 22:50)ji-lee yazdı:
(12-12-2009, Saat: 20:59)Sakuragi yazdı: Kore'de sistem farkli isliyor... Özellikle medya alaninda herkes digerinin ayagini kaydirmaya çalisiyor ki oldukça pis oyunlar döndügünüde bilmeyen yok...Su var Kore'de; halk bu konularda fazla yaygara çikarabiliyor... Bir de basin olayi don lastigi gibi uzatabiliyor... O açidan dizi yapimcilarinin böyle bir hamle yapmasi çok da sasirtmamali.

Ay ben onlarin medya sistemine... Onu bunu birak isin söhretinde, parasinda degilim de Byung'u üzüyorlar sadece. Aglaelsalla Üzmesinler onu. Aglama
Valla biraksin gitsin ya. Bence kaybeden dizi olur Byung degil. Zaten bir dizide özellikle bas karakterin oyuncusu degistiginde kim olursa olsun eskisi gibi tutulmuyor. Dertli Onun G.I Joe 2'nin film çekimleri baslayacak zaten. :atkilinc: Gerçi daha kesin bir 2. film yok ama olsun. Lee Byung-hun Iris'e kalmadi. Ofkeli

Haklisin Ezgi'cigim hem Byung'a haksizlik, (bize göre tabi) hem de bir dizinin basrol oyuncusu degistimi ayni zevki vermiyor. Sonuçda Iris'e Byung'dan baskasi yakismaz. Sarhos
Hyun Bin & Song Seung Hun & Park Si Hoo & Lee Dong Wook & Dennis Oh
Ya niye Byung'u aliyolar ya? Eski tadini vermez ki o zaman. Bu arada da ben de 16. bölümünü izledim çok süper bir dizi aksiyon dolu. Insan bir seferde hepsini bitiresi geliyor. Smile Zaten Lee Byung Hun süper... 18. bölümde kizin kötü kadin müzeyyen oldugunu söyledin Sakuragi çok sasirdi. Merakla yeni bölümleri izleyecegim artik!
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi