yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRIS 2 / 아이리스 2 (2013)
(26-07-2011, Saat: 23:27)prens_yisan yazdı:
(26-07-2011, Saat: 19:33)sule5353 yazdı: Ikincisi olacagina inanmiyorum resmi bir seye de rastlamadim zaten. Ekim'i bekleyip görecegiz ama sanmiyorum.Undecided

Eger olmasaydi, zannediyorum Hancinema gibi Asianwiki gibi siteler konuyu açmazdi ve bizde açmazdik. Onay

Yok ondan degil, Korece sitelerde de açilmis baktim ama resmi bir açiklamaya hiç rastlamadim. Medyanin kandirmacasi olabilir yani...Biggrin
(26-07-2011, Saat: 23:42)sule5353 yazdı:
(26-07-2011, Saat: 23:27)prens_yisan yazdı:
(26-07-2011, Saat: 19:33)sule5353 yazdı: Ikincisi olacagina inanmiyorum resmi bir seye de rastlamadim zaten. Ekim'i bekleyip görecegiz ama sanmiyorum.Undecided

Eger olmasaydi, zannediyorum Hancinema gibi Asianwiki gibi siteler konuyu açmazdi ve bizde açmazdik. Onay

Yok ondan degil, Korece sitelerde de açilmis baktim ama resmi bir açiklamaya hiç rastlamadim. Medyanin kandirmacasi olabilir yani...Biggrin

O zaman insallah öyle degildir. Biggrin Opucuk
Kaç bölüm oldugunu biliyor musun?
HAYATA GÜLÜMSE... HAYAT SANA GÜLÜMSEMESE BİLE...
Ekimi bekliyoruz desenize. Biggrin Konu için tesekkürler.
[Resim: 10114.png]
Oyunculari çok merak ediyorum. Kadro tamamen degismez ama gelecek oyunculari merak ettim dogrusu. 2. sezon olmasi çok iyi. Onay
(31-07-2011, Saat: 1:30)Khan yazdı: Kaç bölüm oldugunu biliyor musun?

Kasim 2011'de çekimler basliyor. O yüzden kaç bölüm oldugu hakkinda kesin bir bilgiye sahip degiliz.
Kasim ayindayiz çekimlere baslandi mi acaba ya da ne zaman baslayacak çekimler? Merakla ve sabirsizlikla beklemedeyim.
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. IRIS adinda bir film aldim. Oyuncular falan dizidekilerle ayni. Bu film ne filmi bilen varmi? Ama aldigim filmci dizi degil dedi bende söyle bir baktim gerçekten dizi degilde film. Dizinin filmi de mi var? Bilen biri varsa açiklasin lütfen. Smile

SHINee

Tanitim için tesekkürler.
Biraz arastirdim ve yayin tarihi 2012 Mart ayi olarak görünüyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi