In-Sam-Ju / 인삼주
![[Resim: Vv05JV.jpg]](http://i.hizliresim.com/Vv05JV.jpg)
Insamju Kore'de ginseng ile yapılan geleneksel tıbbi şarap ve özellikle yaşlı kuşaklar arasında popüler. Adından da anlaşılacağı gibi Kore ginsengi fermantasyon işlemini uzatmak için hem de sunum yapmak amacıyla bütün köklerin gerçek şişe içinde bulunarak fermente edilmesiyle yapılır. Her şişe tıbbi özellikleri nedeniyle oldukça pahalı ama çok lezzetli ve ferahlatıcıdır.
Popüler Kore yemeği olan Samgyetang İnsamju ile içilir. Geumsan Ginseng Şarabı 1999 yılından bu yana popüler bir marka olarak kabul edilir ve yıllık Asya-Avrupa Toplantılarında akşam yemeğinin resmi likörüdür.
English
Insamju is a traditional medicinal wine made with ginseng and it's particularly popular among the elder generations in Korea. It is made by fermenting Korean ginseng as the name implies and whole roots are can be found inside the actual bottle for presentation as well as to prolong its fermentation process. Each bottle can get quite expensive due to having medicinal properties but it's quite tasty and refreshing.
Popular Korean dish that's eaten while drinking insamju is Samgyetang. Geumsan Ginseng Wine has been recognized as the popular brand since 1999 and it's been named the official liquor for the annual Asia-Europe Meeting dinner toasts.
Kaynak / Source
![[Resim: Vv05JV.jpg]](http://i.hizliresim.com/Vv05JV.jpg)
Insamju Kore'de ginseng ile yapılan geleneksel tıbbi şarap ve özellikle yaşlı kuşaklar arasında popüler. Adından da anlaşılacağı gibi Kore ginsengi fermantasyon işlemini uzatmak için hem de sunum yapmak amacıyla bütün köklerin gerçek şişe içinde bulunarak fermente edilmesiyle yapılır. Her şişe tıbbi özellikleri nedeniyle oldukça pahalı ama çok lezzetli ve ferahlatıcıdır.
Popüler Kore yemeği olan Samgyetang İnsamju ile içilir. Geumsan Ginseng Şarabı 1999 yılından bu yana popüler bir marka olarak kabul edilir ve yıllık Asya-Avrupa Toplantılarında akşam yemeğinin resmi likörüdür.
English
Insamju is a traditional medicinal wine made with ginseng and it's particularly popular among the elder generations in Korea. It is made by fermenting Korean ginseng as the name implies and whole roots are can be found inside the actual bottle for presentation as well as to prolong its fermentation process. Each bottle can get quite expensive due to having medicinal properties but it's quite tasty and refreshing.
Popular Korean dish that's eaten while drinking insamju is Samgyetang. Geumsan Ginseng Wine has been recognized as the popular brand since 1999 and it's been named the official liquor for the annual Asia-Europe Meeting dinner toasts.
Kaynak / Source