16-02-2014, Saat: 14:33
Imun Seolnongtang (이문설농탕)
![[Resim: t4m4.jpg]](http://img543.imageshack.us/img543/1623/t4m4.jpg)
Adres
Seoul-si Jongno-gu Gongpyeong-dong 46
Tanıtım
Imun Seolnongtang, 1907 yılındaki açılışından bu yana yaklaşık yüz yıl boyunca içtenlikle hizmet vermektedir. Restoranın adının uzun bir geçmişi bile var: Imun kelimesi, restoranın şu anki konumunun eski adı adı olan Imun-gol'dan gelmektedir. Seolnongtang ise seolleongtang kelimesinin eski bir çeşididir. Japon hakimiyeti sırasında restoranın düzenli müşterileri arasında 1936 Berlin Olimpiyatları'nda maratonda altın madalya alan Gijeong Son bile yer almıştır. Zengin bir pirinç seolleongtang suyu yapmak için sığır eti ve kemikler, 15 saatten daha fazla süre pişirilir. Sıcak ve lezzetli bir deneyim için seoleongtangınıza pirinç ve kıyılmış yeşil soğan koymayı deneyin. Kkattugi (turp kimchisi), bir garnitür olarak sunulmuştur ve ayrıca lezzetlidir. İpucu: Kkakttugi ve kimchi, self servis aracılığı ile kullanılmaktadır. Yemeğinizin ücretini Önceden ödeyiniz.
<English>
Address
Seoul-si Jongno-gu Gongpyeong-dong 46
Introduction
Imun Seolnongtang has been serving its hearty seolleongtang for nearly a hundred years since it first opened in 1907. Even its name has a long history: the word imun comes from Imun-gol, the now-obsolete name of the restaurant’s location, and seolnongtang, an old variation of the word seolleongtang. During the Japanese colonial rule, the restaurant’s regular customers included Gijeong Son, the marathon gold-medalist at the 1936 Berlin Olympics. To make the rich seolleongtang broth, beef meat and bones are simmered for more than 15 hours. Try putting rice and minced green onion in your seolleongtang for a warm and tasty experience. Kkakttugi (diced radish kimchi), provided as a side dish, is also delicious. TIP: Kkakttugi and kimchi are available through self-service. Pay for your meal in advance.
Kaynak / Source
![[Resim: t4m4.jpg]](http://img543.imageshack.us/img543/1623/t4m4.jpg)
Adres
Seoul-si Jongno-gu Gongpyeong-dong 46
Tanıtım
Imun Seolnongtang, 1907 yılındaki açılışından bu yana yaklaşık yüz yıl boyunca içtenlikle hizmet vermektedir. Restoranın adının uzun bir geçmişi bile var: Imun kelimesi, restoranın şu anki konumunun eski adı adı olan Imun-gol'dan gelmektedir. Seolnongtang ise seolleongtang kelimesinin eski bir çeşididir. Japon hakimiyeti sırasında restoranın düzenli müşterileri arasında 1936 Berlin Olimpiyatları'nda maratonda altın madalya alan Gijeong Son bile yer almıştır. Zengin bir pirinç seolleongtang suyu yapmak için sığır eti ve kemikler, 15 saatten daha fazla süre pişirilir. Sıcak ve lezzetli bir deneyim için seoleongtangınıza pirinç ve kıyılmış yeşil soğan koymayı deneyin. Kkattugi (turp kimchisi), bir garnitür olarak sunulmuştur ve ayrıca lezzetlidir. İpucu: Kkakttugi ve kimchi, self servis aracılığı ile kullanılmaktadır. Yemeğinizin ücretini Önceden ödeyiniz.
<English>
Address
Seoul-si Jongno-gu Gongpyeong-dong 46
Introduction
Imun Seolnongtang has been serving its hearty seolleongtang for nearly a hundred years since it first opened in 1907. Even its name has a long history: the word imun comes from Imun-gol, the now-obsolete name of the restaurant’s location, and seolnongtang, an old variation of the word seolleongtang. During the Japanese colonial rule, the restaurant’s regular customers included Gijeong Son, the marathon gold-medalist at the 1936 Berlin Olympics. To make the rich seolleongtang broth, beef meat and bones are simmered for more than 15 hours. Try putting rice and minced green onion in your seolleongtang for a warm and tasty experience. Kkakttugi (diced radish kimchi), provided as a side dish, is also delicious. TIP: Kkakttugi and kimchi are available through self-service. Pay for your meal in advance.
Kaynak / Source