yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iljimae 일지매 (2008)
Vallaha Efsane Prens tarihi dizi olarak süperdi digerleri onun kadar tat vermiyor. Sad
Keske çok daha uzun olsa dedigim, bitmesine üzüldügüm, ayni zamanda Lee Jun Ki hayrani olmama sebep olan dizi... Len jun ki adeta oyunculugunu konusturmus hayran olmamak elde mi? Smile
[Resim: a00458394d088326f3818.gif]
Korean Robin Hood. xD Konu için tesekkürler. Smile
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Çok güzel bir diziydi özl. Lee jun ki hayran kaldim harika oynamis. Onay

Sonu biraz tuhaf bitti. Devami gelir diye bekliyordum. Gelmiste ancak oyuncular farkli olunca izlemedim.

Keske Lee Jun Ki yeniden rol olsa.

Bu nasil finaldir ya?Angry
Yetkililere sesleniyorum Lee Jun Ki askerden gelince devamini çeksinler!! Return of Iljimae'da ruh bekçim oynuyor ancak ikinci bir Iljimae'yi kim olursa olsun kabul edemem.Durtuk

Kimse dizinin sonunu anlamamis ilginç dogrusu. Biggrin Bu diziyi ilerde izlemek isterim ksimet olursa. Lee Jun Ki'nin yüzü çok güzel My Girl'de hayran kalmistim. Park Shi Hoo'da var. Abaza Eminim dizi çok güzeldir. Onay
Bu diziyi izlemedim ama çok merak ediyorum.Lee Jun Ki oynadiysa güzel olur herhalde. Smile
Ama ben Iljimae dizisini Jung Il Woo'nun oyunculugunda izledim.O da güzeldi
Lee Jun Ki--Yoo Seung Ho--Lee Ji Hoon
[Resim: 23292071.png]

(08-09-2011, Saat: 15:32)snow butterfly yazdı: Bu diziyi izlemedim ama çok merak ediyorum.Lee Jun Ki oynadiysa güzel olur herhalde. Smile

O zaman kesinlikle izlemeye baslamalisin.Onay
O oyunculuk..o mimikler..o ses kimsede yok! Biggrin
ve bir insana aglamak bu kadar mi yakisir? Opucuk
Iljimae sayesinde tarihi dizilere ilgim artti,zaten bir çok konu var içinde.Biggrin
Img-music 
(08-09-2011, Saat: 15:40)JunHong yazdı:
(08-09-2011, Saat: 15:32)snow butterfly yazdı: Bu diziyi izlemedim ama çok merak ediyorum.Lee Jun Ki oynadiysa güzel olur herhalde. Smile

O zaman kesinlikle izlemeye baslamalisin.Onay
O oyunculuk..o mimikler..o ses kimsede yok! Biggrin
ve bir insana aglamak bu kadar mi yakisir? Opucuk
Iljimae sayesinde tarihi dizilere ilgim artti,zaten bir çok konu var içinde.Biggrin
Evet eminim söyledigin kadar olduguna. Zaten ben onun oyunculugunu "Time between dog and wolf" dizisinde görmüstüm.Onay
Lee Jun Ki--Yoo Seung Ho--Lee Ji Hoon
[Resim: 23292071.png]

Izlemeliyim dimi sevgili Koredaslarim?
ikinci kez ve aşkla..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi