yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iljimae 일지매 (2008)
Rica ederim canim. Sen izlerkende beraber yorum yapariz. Umarim begenirsin. Smile
Nihayet 20. bölümdeyim. Allahrazi Lütfen güzel bir son olsun. 18. bölüm neydi öyle Allah'im. Her bölümü ayri heyecan iyi ama Bong soon a ne oldu? Çok sirin bir kizdi lütfen ölmüs olmasin. Ayrica keske Geom ona asik olsaydi ne diye Eunchae ya asik oldu ki o zaten herseye sahip. Üstelik onu seven ve onun için hayatini vermeye hazir biri daha varken Geom lütfen Bong soon a asik ol. Kalp 19. bölümde annesiyle karsilasma sahneleri müthisti ve çok heyecanli bir yerde bitti. Bakalim o koltuk budalasi Geom u taniyacakmi? Ve ben gerçekten sadece 1 bölüm görmememe ragmen Bong soon u çok özledim. Sarhos Ayrica jadol müthis biri. Umarim gözündeki perde kalkar ve bir an önce gerçekleri görür. Opucuk
Ve son. Film nihayet bitti ama ben de bittim. Aglamaktan helak oldum. Aglaelsalla Son hakkinda yorum yapmak gelmiyor içimden. Peki ama onca olaydan sonra ne degisti, film her seyiyle harika ama sonun yorumu seyircinin anlayisina bagli gibi. Aslinda böyle sonlari severim en azindan bir çikis kapisi birakildi, ama genetik Kore senaristi gibi son için fazla kafa yorulmamis anlayacaginiz izleyin ve görün kesinlikle pisman olmazsiniz derim. Lee Jun Ki müthisti ve çok sevimliydi. Bu çocugun sempatisine bayiliyorum. Hiçbir aktörde yok bu sempati. Sondaki velet neydi öyle çok bilmis, babasina çekmis ayni. Opucuk Hosçakal Iljimae... Aglaelsalla Bir filmi daha acisiyla tatlisiyla sonlandirdim.
Dizi biterken ben aynen söyle dedim n'oluyoruz, bu mu son simdi ama... Yani gerisinde n'oldugunu anlayamiyorsun. Geum Ah öldü mü kaldi mi belli degil. Ama insanin aklina direkt ilk bölüm geliyor. E o zaman ölmemis diyorsun, sirf kimligi açiga çikti diye böyle bir yolu tercih etti. Durtuk Bong Soon'un son bölümdeki o hali neydi öyle ya! Resmen içler acisi. Geum Ah söz vermisti. Ona gelecegim diye. Kiz da kaldi mi ortada öyle. Aglaelsalla Of bol acili bir finaldi bu ya... Durtuk
Cidden ya eger ölmediyse Bong Soon'a acir insan. Kiz derbeder bir haldeydi. Ben de ayni senin söylediklerini söyledim, kala kaldim resmen. Bu mu dedim yani Iljamae kesinlikle farkli bir sonu hak ediyordu. Bari seyirciye ölmedigini açikça gösterselerdi. Bir de o kanli mektupta neler yaziyordu? O da tam açik degildi ve Ja Dol'a mektup bende kalacak ve kardesimin korumak istediklerini ben koruyacagim gibi bir seyler söyledi. Eun Chae' dan mi bahsetti, Geom'dan mi? Ama böyle bir son iyi oldu, sahsen Iljamea Eun Chae ile birlikte olsaydi ben daha çok üzülürdüm. Ayrica söyle düsününce kral da kendine göre hakli çikti. Kendi oglu bile isyan için dis devletlerin etkisiyle babasini öldürecekti, belki kardesi de yapabilirdi. Eger öyle olsaydi Iljimae veliaht prens olurdu ve bu sefer de Ja Dol'la birbirlerini öldürmeye çalisirlardi. Ja Dol'un annesinin ne kadar hirsli bir kadin oldugunu gördük. Oglunun kral olabilmesi için her seyi yapabilirdi. Her seye ragmen güzeldi.Biraz sonu Hon Gil Donk'ini andiriyordu, ama ondan kat kat fazla güzel bir yapim oldugu kesin.
Dizinin sonunda Eun Chae Iljimae olsaydi gerçekten çok büyük hayal kirikligina ugrardim ki zaten Eun Chae , Geum Ah'i degil Iljimae'yi seviyordu. Yüzünü hiç görmedigi birine asikti. Bong Soon, Geum Ah için her seyi yapti. Dedigin gibi en azindan ona söylemeliydi ölmedigini, bu kadarini hakediyodu. Kiz onun yüzünden sakat bile kaldi, sirf Iljimae'yi kurtarayim diye. Yazik oldu Bong Soon'a.
Aslinda böyle düsününce bile güzel bir dizi. Her seyin açikliga kavustugu bir dizi hakkinda insanlar daha ne kadar konusabilirler ki .Durtuk Sonuç olarak 2. bir sezon çekilse senaryo rahat rahat basariyla yürütülebilir bence.
Jun Kir oppam oynuyormus, kesin güzel bir dizidir. Smile
Resimler ve konu için tesekkürler. Onay
Yorumlar üzerine basladim izlemeye.Iki bölüm izlememe ragmen çok güzeldi.Hadi hayirlisi Smile Ost'de ikinci sarki olan Park Hyo Shin söyledigi sarkiya diyecek yok zaten..

17.bölümdeyim ve kalbim dayanamayacak sanirim.Bu kadar mi acikli olur.Senarist o kadar güzel kurgulamis ki olaylari böyle sey görmedim.Kisilerin birbirleriyle bagantilarina diyecek yok zaten.Sonu kötü biltmez insallah.Ama sanmiyorum bu kadar güzel kurgulamaya muhtesem bi final lazim.
Lee Jun Ki bir baska oynamis.. Aglaelsalla
'Love is Transparent'
[Resim: 3b6279bbeb6310full1.gif]

[Resim: 268d90f19848e0full1.gif]

[Resim: 06e749ac91bd30full1.jpg]

[Resim: 9bb87a46dcf3b0full1.jpg]

[Resim: 39f63678dd6f00full1.jpg]
'Love is Transparent'
[Resim: a7ac451868b670full1.gif]

[Resim: 080725yh11.gif]

[Resim: e756164a3e2c80full1.jpg]

[Resim: f3ac9d0b7c5c00full1.jpg]