yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilchi Lee / 일지이

Ilchi Lee / 일지이

[Resim: ilchilee.jpg]

Ilchi Lee (Lee Seung Heun, 23 Aralık'ta 1950'de doğmuştur), Güney Koreli bir yazardır ve türlü akıl-vücut eğitim metodlarının kurucusudur. Bu metodlar Dahnhak, Dahn yogası, Beyin Solunumu, Beyin Eğitimi ve DahnMuDo'yu kapsıyor. Lee, 1980ler'de bir parkta metotlarını öğretmeye başladı ve o zamandan beri pratik olarak, kar ve kar amacı gütmeyen varlıklar için uluslararası şebekesini geliştirdi. 1991'de, ilk Dahn merkezi, Birleşik Devletler'de açtı. 2006'dan itibaren, Birleşik Devletler'de yaklaşık olarak 146 Dahn merkezi vardı. Bu arada, birçok corporates ve hükümet organizasyonlarıi, Samsung gruplarını kapsayan, Hyundai, POSCO, ve Güney Kore'nin ulusal savunmasının bakanlığı, çalışanları için Lee'nin programlarını çalıştırdı.

Web Sayfa

English

Ilchi Lee (born Lee Seung-Heun on December 23, 1950) is a South Korean author and the founder of a variety of mind-body training methods, including Dahnhak, Dahn yoga, Brain Respiration, Brain Education, and DahnMuDo.Lee began teaching his methods in a park in the 1980s, and since that time the practice has developed into an international network of for-profit and non-profit entities.

Homepage

-Source-

[Resim: mainphoto.png]

[Resim: 000th.jpg]

[Resim: ilchi2.jpg]
Bizlere bu degerli kisiyi tanittiginiz için tesekkürler...Smile
Tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tanitim için tesekkürler baya bi önemli adammis...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Tanitim için tesekkürler Smile
Tanitim ve resimler için tesekkürlerOnay
Degerli yorumlariniz için tesekkür ederim. Smile
Tanitim için sagolun.
En basta yazar olmasi ilgimi çekti. Biggrin Hem yazarlik yapip hemde is hayatinda olmak büyük çaba ister.Taktir etmek lazim. Smile Konu için tesekkürler,ellerine saglik. Smile Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi