yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Il Mare / 시월애 (2000)
(15-09-2010, Saat: 20:34)chaekyung-chae yazdı:
(15-09-2010, Saat: 20:28)asli_l.m.h yazdı: II Mare ne demek acaba? Bilen var mi?

II Mare filmdeki evin ismi. Ayni zamanda Italyanca'da deniz demek. Onay

Tesekkür ederim bilgilendirdigin için. Biggrin Koreli bir arkadasimin bunla alakali bir adresi vardi merak etmistim. Smile
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Tesekkürler...

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Bu filmi izlerken diyorum kendi kendime "Ben bu filmi sanki bir yerden izledim diyorum ama yeni yeni Kore filmlerini izlemeye basladigim için bu olamazdi. Ama konuyu hatirliyorum.Smile" Meger izledigim film Keane Reeves in Göl Evi ymis. Biggrin Ilk basta bu filmden bir sey anlamamistim, tekrar baslattim izledim; Göl eviyle baglanti kurarak. Benim Hirçin Sevgilim filminin Amerikan versiyonu gibi bu da yapmacik olmus. Keane Reeves oynamista kurtarmis filmi öyle böyle. Smile
Jun Ji Hyun'un güzel bir filmi, izlemeyen kesinlikle izlesin.Göl Evi'ni daha sonra izleyin ama o da fena degil.Biggrin
IL MARE (DENIZ)
İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Sonunu tam anlayamamistim ya... Saskin
[Resim: 21845967.jpg]
Sonbahar tadinda bir filmdi. Kurgu ve oyunculuk çok iyiydi, iki kisiye yüklenmis bir oyunculuk vardi. Alkis Ama ben o harika eve bayildim ve posta kutusuna asik oldum. Kalp

Not 1: Müzikleri sahaneydi.

Not 2: Amerikalilarin yaptigi filmi önce izlemistim. Orijinaller her zaman daha iyidir. Onay
Uzun süredir izlemeyi düşünüp ertelediğim bir filmdi.Koreli senaristlerin hayal gücüne yine hayran kaldım. Onay Film yavaş ama kendine bağlayıcı şekilde ilerliyor.İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Blush Beğendiğim filmler arasına şimdiden girdi.İzlemenizi tavsiye ederim. Kralgul
Çok duygusal bir film bu hafta ki film gösterimini iple çekiyorum *-*

Ben seni gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek isterdim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi