yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IBO 2010 (International Biology Olympiad)
IBO 2010 (International Biology Olympiad)

IBO 2010 (Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı)

[Resim: 32118447.jpg]

Adres: 1103-1-Ho, Idari Binasi, Egitim, 1650 Seoul Ulusal Üniversitesi, Seocho-Dong, Seocho-Gu, Seoul, Kore 137-742

Telefon numarası: +82- 2 - 3475-2585

Faks: +82- 2 - 3475-2586

E-posta: [email protected]

IBO Nedir?

Uluslararası Biyoloji Olimpiyatları, ortaokul öğrencileri için bir yarışmadır. Öğrencilerin biyolojik problemleri ele almadaki ve biyolojik deneylerle uğraşmadaki yetenekleri sınanır. Biyolojiye ilgi yaratıcılık, beceriklilik ve azim gerektirir. Yetenekli öğrencileri bir araya getirirken, IBO öğrencileri yeteneklerini geliştirmek ve bilim adamı olarak kariyerlerini desteklemek için teşvik etmeye çalışır. Katılan her ülke kendi ülkelerindeki ulusal yarışmaları kazanmış 4 öğrenci gönderir. 4 öğrenciye temsilci olarak 2 takım lideri eşlik eder.

- Kaynak -

English

Address: 1103-1-Ho, Administrative Building, Seoul National University of Education, 1650, Seocho-Dong, Seocho-Gu, Seoul, 137-742 Korea

Phone Number: +82- 2 - 3475-2585

Fax: +82- 2 - 3475-2586

E-mail: [email protected]

What is IBO?

The International Biology Olympiad (IBO) is a competition for secondary school students. Their skills in tackling biological problems, and dealing with biological experiments are tested. Interest in biology, inventiveness, creativity and perseverance are necessary. In bringing together gifted students, the IBO tries to challenge and stimulate these students to expand their talents and to promote their career as a scientist. Every participating country sends four students, who are the winners of the respective national competitions. They are to be accompanied by two team leaders as representatives of each country.

-Source -

[Resim: tumblr_mt0ti4X5y21s8ndf3o7_r1_250.gif]
-' Kaybol!

Eline emegine saglik. Biggrin
Tesekkürler tanitim için canim. Opucuk Alkis

Ellerine saglik Kübracigim. Biyoloji Olimpiyatlarina bizde katilmisiz. 2 senede bir oluyor saniyorum. Konu için tesekkür ederiz. Fotograflar da harika. Onay

Acaba Türkiye'den madalya alan oldu mu? Çok merak ettim.
Çok güzel bir konu ve sunum olmus, tesekkürler. Onay
[Resim: 9340.png]
Çok güzel, bizim ülkemizde katilmis demek. Smile

Resimler ve tanitim için tesekkürler canim. Opucuk

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Konu için tesekküler Kübracigim. Opucuk
Yasemin(Pebzeto)
ℒℴνℯ CL
ℒℴνℯ Minzy
ℒℴνℯ Dara
ℒℴνℯ Park Bom
ℒℴνℯ 2NE1 ♥

****I am Blackjack *****
Paylasiminiz için tesekkür ederim... Sagolasiniz.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Paylasim için çok tesekkür ederim.
Çok güzel olmus, emegin için tesekkürler. Opucuk
Paylasimin çok güzel arkadasim, Alkis emegine saglik. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi