yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Saw the Devil / 악마를 보았다 (2010)
I Saw the Devil / 악마를 보았다 (2010)

[Resim: fullsizephoto128228.jpg]

Adı: Saw the Devil / I Saw a Devil
Yönetmen: Kim Ji-woon
Senaryo Park Hoon-jeong-I (박훈정)
Gösterim Tarihi: 12 Ağustos 2010
Süre: 141 dk
Dağıtımcı: Showbox (쇼박스)
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:
Lee Byung-hun-Su-Hyeon
Choi Min-shik -Kyeong-Cheol
Jeon Gook-hwan - Squad chief Jang
Cheon Ho-jin - Section chief Oh
Oh San-ha - Joo-yeon
Kim Yoon-seo - Se-yeon

Konusu:

Zevk için öldüren bir psikopatla bir gizli ajan arasında ki kedi-fare oyununu izleyen bir intikam filmi...

Şeytani zekâsıyla dehşetengiz cinayetler işleyen, kurbanları arasında çocuklar bile bulunan seri katil Kyung-chul'u polis bir türlü yakalayamaz. Ancak, emekli bir polisin kızı öldürüldüğünde, kızın nişanlısı gizli ajan Dae-hoon, katili kendi bulup cezalandırmaya karar verir. İntikamı kanlı olacaktır, bir canavara dönüşse bile.

>>>> Fragmanı İzlemek İçin Tıklayınız <<<<

Filmle İlgili Notlar:

Lee Byung-hun'un yönetmen Kim Ji-woon ile 3. bir araya gelişi. Bu filmden daha önce "A Bittersweet Life" (2005) ve "The Good,The Bad & The Weird"(2008) adlı filmlerde beraber çalışmışlardır.

Filmin çekimleri Şubat'ın ilk haftası başlayacaktır.

Yönetmen Kim Ji-woon tüm dünyada ilgi uyandıran ve Hollywood versiyonu yapılan A Tale of Two Sisters adlı filminde yönetmenidir.

English

Movie: I Saw the Devil
Hangul: 악마를 보았다
Director: Kim Ji-woon
Screenplay: Park Hoon-jeong-I (박훈정)
Release Date:12 August 2010
Runtime: 141 min
Distribution: Showbox (쇼박스)
Language: Korean
Country: South Korea

Cast
Lee Byung-hun-Su-Hyeon
Choi Min-shik -Kyeong-Cheol
Jeon Gook-hwan - Squad chief Jang
Cheon Ho-jin - Section chief Oh
Oh San-ha - Joo-yeon
Kim Yoon-seo - Se-yeon

Plot:
A man named Su-Hyeon (played by Lee Byung-Hun) loses his fiance and then chases after her psychopath killer (played by Min-sik Choi).

Notes:
Early working title for the film was "Subtropical" / Ayeoldae (아열대).
Filming began February 25th, 2010 in the Mok-dong neighborhood of Seoul, South Korea.
Choi Min-Sik & director Ji-woon Kim previously worked together in the 1998 black-comedy film "The Quiet Family," while Lee Byung-Hun & Ji-woon Kim previously worked together in the 2008 action film "The Good, The Bad, The Weird."

[Resim: istdnaver11.jpg]

Kaynak / Source
Paylasim için tesekkürler. Alkis Simdiden çok merak ettim filmi çekimleride basladi sanirim insAllah. Kisa sürede biter ve altyazili olarak çevrilirde bizede izlemek nasip olur. Allahrazi

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Evet, filmin çekimleri Subat'in ilk haftasi baslanacak sekilde programlanmis. Yani film neredeyse 1 haftadan beri çekiliyor. Smile Film usta oyuncu ve yönetmenleri bir araya getiren bir yapim. Ben sahsen çok ilgi görmesini bekliyorum. Smile Old Boy'dan Choi Min-sik, Hollywood ve Avrupa'nin ayni zamanda Kore'nin gözdelerinden Lee Byung-hun ve az sayida filmine ragmen yaptigi her filmin ses getirdigi bir yönetmen. Alkis Beklenti büyük. Onay
Korkuyorum. Cold
Konu için tesekkürler. Ezgim çevirdiyse seyredelim enistenin filmini. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Onay
Byung-hun'un oyunculuguna diyecek laf yok zaten "A Tale of Two Sister"i izlemistim yönetmenine de ordan güvenebiliriz diyorum. Çekimler bitse de izlesek. Biggrin

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Tesekkür ederiz kusum. Opucuk
Eline saglik Ezgi, tanitim için tesekkürler. Smile
Lee Byung-hun'un oynamasi izlemek için geçerli bir neden. Biggrin Bu tarz gerilim filmlerini seviyorum, umarim güzel bir yapim olur. Tesekkürler Ezgi. Opucuk
Askim oynayacak ben izlemeyecegim, vurun o zaman beni. Biggrin Konu için tesekkürler canim.
Tanitim için tesekürler. Byung-hun favorim. Güzel bir film olcagindan süphem yok. Smile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi