yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Izledigim ilk Kore dizisiydi.. Aglaelsalla Zaten 2 tane izledim ^^ Pek etkili baslangiçlar degildi aslinda. Izledigime hiç pisman degilim. Çok güzel bir diziydi ama güzel oldugu kadar acimasizdi.. Sad Tekrar izlemek söyle dursun, su an fotograflarina bakmayi bile kaldirmiyor yüregim Confused
Güzel bir tanitim olmus,tesekkürler Onay
Edit: Ayrica bas roldeki çocugun oyunculuguna dizi boyunca hayranlikla bakakalmistim.. Mükemmeldi..
Harika bir drama yapmışlar ,bence mutlaka izlenmeli ,pek ağlayamayan biri olarak çok hüzünlendim Sad
Çok güzel bir dizi .Konusu çok iyi. Oradaki kız çok şeker ama yha .Smile

Teşekkürler. Kalp
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
herkesin nerdeyse gözbebeği bu dizide..
niye???
bende izledim geriye dönüp bakınca ay öldüm bittim demiyorum..
adam ölüyorum diye diye gitti..
öyle abartamadım...
şu reenkarnasyonda her filme giriyorya deli oluyorum yaaa...
saçma saçma insanların kafasını bulandırıyorlar...
bir hayatın var düzgünce yaşa kendi kendine ne yeni yaşamlar uyduruyosunda..
yazık..
bu dizide hüngür hüngür ağladım ya *-* sıkılmadan tekrar izlerim çok üzücü bir dizi
çok güzel bir dizi ama diziyi ne zaman tekrardan izlesem veya müziğini duysam ağlamaya başlıyorum dram sevenler için birebir.
[Resim: 44804875.jpg]
Not_i 
Her gördüğümde bu diziyi hep geçip izlemiyim diyodum aslında beni bu dizi korkutuyordu sonunun kötü bitmesi en çok izlemekte tereddüt ettiğim noktaydı ancak sonunda izledim bu gün bitirdim ben hiç bir dizide bu kadar ağladığımı hatrlamıyorum resmen ağlamaktan gözlerim şişti cry tam bir dram dizisi konu çok başarılı işlenmiş bu dizide So ji sub'a bir kez daha hayran kaldımRolleyes izlmeynler muhakkak izlemeli
[Resim: twge.gif]
Bu çok güzel bir dizi Smile

Daha yeni bitirdim ve son bölümünde çok fazla ağlayasım geldi cry
Gerçekten ama gerçekten güzel bir dizi .
[Resim: 00u3.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi