yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyun Bin ( 현빈) / Kim Tae Pyung ( 김태평 )
Berlin Uluslararasi Film Festivali'nden sonra ülkeden ayrilmayan Hyun Bin, "High Cut" için moda çekimlerine katildi. Çekimin temasina verilen isim de oldukça manidar: "Never Forget Now" ...

Eminim bu çekimlere, ülkeye ayak bastigindaki o mükemmel görüntüsü sebep olmustur. Orduya katilmadan önce Hyun Bin'in yer aldigi son fotograf çekimi. Sanirim bir de kamuflajlarla veda ettigini görecegiz. Fan Club kapali oldugu için buradan paylasmak istedim.

Gerçekten canimin nasil yandigini tarif edemem.

Haberin orjinali için tiklayin

[Resim: 3.jpg]
[Resim: 1.jpg]
[Resim: 4.jpg]
[Resim: 2.jpg]
[Resim: 5.jpg]
[Resim: 6.jpg]
[Resim: hyunbnimza_345x103.jpg]
Binnie, don't ever think that I forgot you, ok? Lee MinHo-ssi is doing a great thing for us. He helped me in your absence. You have to thank him when you come! I love you forever and ever ...
Ama o çok tatli ya. Kalp
Fotograflar için tesekkürler. Onay
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

Fotograflar için tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Oppaaa!

Saatler kaldi ...
[Resim: hyunbnimza_345x103.jpg]
Binnie, don't ever think that I forgot you, ok? Lee MinHo-ssi is doing a great thing for us. He helped me in your absence. You have to thank him when you come! I love you forever and ever ...
Ne denilebilir muhtesem. =(
Ne diyelim Allah sevdigine bagislasin Biggrin

Onu Secret Garden dizisiyle tanidim ve sanirim böyle bir yakisikliyi tanimak için çok geç kaldigimi anlamis oldum.
Keske onu daha erken tanisaymisim dedim.Bu kadar yakisikli ve süper bir insani tanidigim için kendimi çok sansli hissediyorum açikcasi.
Su an askerde ve Insallah hiçbir sey olmadan onu bu kadar sevenlerin arasina döner insallah.
secret garden la tanistim kendisiyle o gamze nedir allah im...
gülünce çok tatlu oluyor yahuuu ... Biggrin
Bir Milyonerin Ilk Aski ~<3
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
ay çok tatli yaa

çok seviyorum seni Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi