07-06-2011, Saat: 17:32
Sesini çok begeniyorum.

Hyorin / 효린
|
07-06-2011, Saat: 17:32
Sesini çok begeniyorum.
![]()
25-06-2011, Saat: 1:08
Çok güzel bir. Ne zaman su önyargilarimdan kurtulacagim bilmiyorum. Bu kiz için kötü seyler düsünüyordum (Güzel degil gibi.) Ama simdi çok farkli düsünüyorum. Ayni seyi Park Bom içinde düsünmüstüm ama sonradan o benim melegim. ^^ Kendime söz veriyorum bundan sonra önyargida bulunmayacagim. ^^
![]() ![]()
25-06-2011, Saat: 1:17
(25-06-2011, Saat: 1:08)tulla yazdı: Çok güzel bir. Ne zaman su önyargilarimdan kurtulacagim bilmiyorum. Bu kiz için kötü seyler düsünüyordum (Güzel degil gibi.) Ama simdi çok farkli düsünüyorum. Ayni seyi Park Bom içinde düsünmüstüm ama sonradan o benim melegim. ^^ Kendime söz veriyorum bundan sonra önyargida bulunmayacagim. ^^ Aynen öyle. Bu kizdan hoslanmiyordum. Ama Immortal Song adli yarismada gördükten sonra çok sevdim. Sesi mükemmel. Ilk defa canli performansta bu kadar iyi birini görüyorum. Ayrica hem kendisi hem de fizigi çok güzel. Su an o programi sirf Hyorin için bekliyorum ve merak ediyorum. Kesinlikle önyargi çok kötü bir sey. :/ 'If I'm louder; Would you see me? Would you lay down in my arms and rescue me? Cuz we are the same.. I can't love you more than this' |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|