Hobakgoji
Sadam Dongchon Village Pumpkin / Sadam Dongchon Köyü Kabağı
Sonbaharın ortalarında, ince ve çekirdeği olmayan yeşil kabağı, yuvarlak biçimde 0.5 cm kesin, tepside kurutun ve deldikten sonra soğutucuya koyun.
Çok güzel bir yemektir. Kızartın ve kurutulmuş kabaktan Namul yapın.
Diğer yıllanmış Namul gibi kaynatmamıza gerek yoktur ve eğer ılık suya koyarsak ve kuruttuktan ve düzleştirdikten sonra pişirirsek daha lezzetli olur.
Çeviri: gülnus
~Kaynak~
-->Sadam Dongchon Village<--
----------------------------------
English
Cut 0.5cm green pumpkin roundly, which is slim and doesn't have seeds
and dry it in a tray and put in the cool line after piercing in mid autumn.
It is a good food. Fry and make Namul with dried pumpkin.
We don't need to boil like other aged Namul and its flavor
is good if we put in mild water and cook after smoothing and drying it.
~Source~
-->Sadam Dongchon Village<--
![[Resim: hobakgojin1.jpg]](http://img152.imageshack.us/img152/5536/hobakgojin1.jpg)
Sadam Dongchon Village Pumpkin / Sadam Dongchon Köyü Kabağı
Sonbaharın ortalarında, ince ve çekirdeği olmayan yeşil kabağı, yuvarlak biçimde 0.5 cm kesin, tepside kurutun ve deldikten sonra soğutucuya koyun.
Çok güzel bir yemektir. Kızartın ve kurutulmuş kabaktan Namul yapın.
Diğer yıllanmış Namul gibi kaynatmamıza gerek yoktur ve eğer ılık suya koyarsak ve kuruttuktan ve düzleştirdikten sonra pişirirsek daha lezzetli olur.
Çeviri: gülnus
~Kaynak~
-->Sadam Dongchon Village<--
----------------------------------
English
Cut 0.5cm green pumpkin roundly, which is slim and doesn't have seeds
and dry it in a tray and put in the cool line after piercing in mid autumn.
It is a good food. Fry and make Namul with dried pumpkin.
We don't need to boil like other aged Namul and its flavor
is good if we put in mild water and cook after smoothing and drying it.
~Source~
-->Sadam Dongchon Village<--