10-06-2009, Saat: 15:23
(Son Düzenleme: 01-07-2012, Saat: 18:22, Düzenleyen: masal durgun.)
Hobak Namul / 호박나물
![[Resim: hobaknamulkoreanstirfri.jpg]](http://img163.imageshack.us/img163/5720/hobaknamulkoreanstirfri.jpg)
Malzemeler:
1/4 dolmalık kabak
1 Çay kaşığı su
1 / 2 çay kaşığı susam tohumu
1 / 4 çay kaşığı şeker
1 / 4 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1 / 8 tatlı kaşığı tuz
1 / 8 tatlı kaşığı soya sosu
Yapılışı:
Dolmalık kabağı isteğe göre ince veya kalın bir şekilde doğrayın.
Diğer malzemeleri birbirleriyle karıştırın ve kabağın üzerine dökün.
Bunu 1 dakika 20 saniye boyunca mikrodalgaya koyun.
Karıştırın ve pişirmek için tekrar microdalgada 20 sn bekleyin.
İsteğe göre susam tohumuyla da üstünü süsleyebilirsiniz . Afiyet olsun...
English
Ingredient
Zucchini : 1 (12 oz)
Green onion : 1 stalk
Red pepper : 1/2 piece
Garlic : 2 cloves
Sesame oil : 1 tb
Sesame seed, roasted : 1 ts
Salad oil : 1 tb
Method
Cut the zucchini. Chop the green onion, crush the garlic finely, and cut the red pepper into large pieces.
Heat the salad oil in a pan. Cook the zucchini. Add the green onion and the garlic.
Add the red pepper and remaining sauce, then mix
them well by hand.
![[Resim: hobaknamulkoreanstirfri.jpg]](http://img163.imageshack.us/img163/5720/hobaknamulkoreanstirfri.jpg)
Malzemeler:
1/4 dolmalık kabak
1 Çay kaşığı su
1 / 2 çay kaşığı susam tohumu
1 / 4 çay kaşığı şeker
1 / 4 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1 / 8 tatlı kaşığı tuz
1 / 8 tatlı kaşığı soya sosu
Yapılışı:
Dolmalık kabağı isteğe göre ince veya kalın bir şekilde doğrayın.
Diğer malzemeleri birbirleriyle karıştırın ve kabağın üzerine dökün.
Bunu 1 dakika 20 saniye boyunca mikrodalgaya koyun.
Karıştırın ve pişirmek için tekrar microdalgada 20 sn bekleyin.
İsteğe göre susam tohumuyla da üstünü süsleyebilirsiniz . Afiyet olsun...

English
Ingredient
Zucchini : 1 (12 oz)
Green onion : 1 stalk
Red pepper : 1/2 piece
Garlic : 2 cloves
Sesame oil : 1 tb
Sesame seed, roasted : 1 ts
Salad oil : 1 tb
Method
Cut the zucchini. Chop the green onion, crush the garlic finely, and cut the red pepper into large pieces.
Heat the salad oil in a pan. Cook the zucchini. Add the green onion and the garlic.
Add the red pepper and remaining sauce, then mix
them well by hand.