yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hero - Strange Heroes - Kahraman (2009) [TAMAMLANDI]
Harikasin Zeynep pespese çeviriler yapiyorsun kendini bu kadar gelistirmis olmana çok seviniyorum sayende güzel diziler izliyoruz.
Çok yogunsun biliyorum ama arada Viikii"deki farkli ülkelerin dizi çevirilerinede el atarsan çok mutlu olucam hemde çok.Abaza
ya ben birinci bölüm alt yazisini indirdim ama nasil izleyecegimi bilmiyorum dizinin videosunu da mi indirmem gerekiyor
(13-02-2010, Saat: 15:26)koreaklk yazdı: ya ben birinci bölüm alt yazisini indirdim ama nasil izleyecegimi bilmiyorum dizinin videosunu da mi indirmem gerekiyor

Evet diziyide indirip altyaziti içine sürüklemelisiniz^_^
(13-02-2010, Saat: 15:11)prencess yazdı: Harikasin Zeynep pespese çeviriler yapiyorsun kendini bu kadar gelistirmis olmana çok seviniyorum sayende güzel diziler izliyoruz.
Çok yogunsun biliyorum ama arada Viikii"deki farkli ülkelerin dizi çevirilerinede el atarsan çok mutlu olucam hemde çok.Abaza

Baska ülke dizilerini de kendin çözmeye çalisAbaza rahat birak Zeynep'imi:atkilinc: onun bize daha çok lütuflari olacakOpucuk sanirim çok geçmeden izlemeye baslayacagim,Asli çok begenmis,dayanamam izlemezsem:d
Hepinize çok tesekkür ederim. Açikcasi bu diziyi sirf Lee jun Ki için begendim diyemem. Dizisin kendisi güzel zaten. Simdi sirf Lee jun Ki var diye izliyorum dersem ayip ederim :fool: Çok harika bir bölümdü. Muhabirlerimiz bir alem :yahoo: Bu yüzden izle beyza abla Smile
prencess abla, Hero biraz ugras istiyor. Mesela Noel'de kar yagacak mi bu kadar zor degil.
Insallah bu bitince onlara da bakariz Smile
~ KAHRAMAN (HERO) ~ 3. bölüm Türkçe altazisi eklenmistir!

Herhangi bir kötü davranis olmadan, bu ülkedeki tüm vatandaslarin sokaklarda
gülümseyerek yürüdügüne güne kadar, bu samimi ve istekli kaplerimizle, o insanlarla ilgilenecegiz!

Young Deok Gazetesi, Pest etmek yok!

Media player classic ile izlemeniz tavsiye edilir.
Kahraman saylan_çu, bir tanesin. Zeynep 3. bölüm için tesekkür ederiz. Opucuk Bu arada söylemeden geçemeyecegim vikii gibi sitelerde çeviri yapmak bence bosa emek harcamak oluyor. Videolar bir süre sonra siliniyor. Ortada dosya da olmadigi için çeviri bosa gidiyor.
Hakkınızı helal edin. ~
saylan_çu bir harikasin!...
paylasimin için ve de zahmetlerin çok tesekkür ederim.
ellerine yüregine saglik...
gerçekten süpersin...Onay
Him Jun Ki olmasa da her sey mükemmel yani,dayanabilecegimi mi saniyorsun,tabi ki izleyecegim.Ama bugünlük baslayamam,çok yorgunum,en kisa zamanda insallah:atkilinc:
Zaten su resimde Jun Ki çocugun gözünü niye kapatti çok merak ettim,izlemezsem çatlarimBiggrinBiggrin
Süper sevimliBiggrin
Ve evet Tugba çok hakli bu yüzden hep destek tam destek:atkilinc: Emegine saglik canim benim.
Oy oy izlenecek ne çok dizi var ama zaman yok. Bu diziyi de izlemek istiyorum Aglama Ellerine saglik Zeynep, altyazilarin harikadir eminim. Onay
Nur, tugba abla, beyza abla ve hilal abla hepinize çok tesekkür ederim Smile
Tugba abla hakli viikii hiç saglam degil.
Beyza abla izleyince uzun uzun yorum yap bize Biggrin
Hilal abla uygun olunca sen de izle. Begeneceksin bence (:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi