yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hero / Kahraman (2010) Türkçe Altyazisi [TAMAMLANDI]
Altyazi için tesekkürler, sayende filmi Türkçe altyazili izledim. Film harikaydi izlemek isteyenlere veya ne izlesem diye düsünenlere tavsiye ederimBiggrin
ama filmin sonunda çalan parçaya bayildim ve ne yazikki hiç bir yerde de bulamadim bu yüzden son kismi sarkiyi dinlemek için kaç kez izledim bilmiyorumBiggrin
Tekrar çeviri için tesekkürler.
[Resim: 3606.gif]
Altyazi için çok tesekkürler ve emegi geçen herkese Alkis Ama sanki sonu biraz havada bitti gibi geldi bana acaba 2. film felan gibi bir süpriz yaparlar mi ki :p
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Rica ederim, umarim keyifle izlemissinizdir.

(20-07-2011, Saat: 6:28)zehra61 yazdı: Altyazi için tesekkürler, sayende filmi Türkçe altyazili izledim. Film harikaydi izlemek isteyenlere veya ne izlesem diye düsünenlere tavsiye ederimBiggrin
ama filmin sonunda çalan parçaya bayildim ve ne yazikki hiç bir yerde de bulamadim bu yüzden son kismi sarkiyi dinlemek için kaç kez izledim bilmiyorumBiggrin
Tekrar çeviri için tesekkürler.

Tekrar rica ederim. Biggrin
Sarki benim de hosuma gitti, o yüzden videodan kesip mp3 formatina dönüstürmeye çalistim ve nihayet basardim. Basinda oglanla kiz arasinda geçen 1-2 replikten sonra sarki basliyor. Onu da ekleyecegim.Iyi dinlemeler... Smile
Filmin sonunda basrol vampirimiz tarafindan söylenen sarki: Biggrin

Çok güzel bir müzige benziyor indirdim hem filmi hem müzigi tesekkürler ellerinize saglik. (:

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
(23-09-2011, Saat: 16:48)sark_gunesi yazdı: Filmin sonunda basrol vampirimiz tarafindan söylenen sarki: Biggrin

Çok tesekkürler sark günesi çok güzel bir parça ^^

SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi