SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥
Heechul's Birthday Celebration Messages/Heechul'un Doğum Günü Kutlama Mesajları(2012)
|
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
09-07-2012, Saat: 2:28
Sevgili Heenim.
İyi ki doğdun. Bunun için önce Allah'a şükürler olsun. Sana olan sevgimi anlatabilmek için büyük çaba göstermem gerek. Öyle değişik bir duygu ki, ne tarif edebilirim ne anlatabilirim. Adını duyduğumda bile derin özlemler yaşarken sadece ağlamak geliyor içimden. Seni çok sevdiğim için umarım cezalandırılmam. Dualarımda dahi varsın. İyi ki varsın. İyi ki doğdun ve seni sevebilmem için karşıma çıktın. İyi ki Super Junior'dasın, senin değerini anlayabilecek en muhteşem insanların yanında... Hep bizimle kal, sağlıklı ve mutlu ol... Sonsuz sevgilerimle... ![]() first love suju (BüşHee SuJu) SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
09-07-2012, Saat: 13:48
Heenim'e söylemek istediğim o kadar çok şey var ki,hangi birini anlatsam bilemedim.Sanırım onu ilk tanıdığım anı anlatmak istiyorum.3 yıl önce j-drama forumlarında dolaşıyordum,üyeler sevdiği oyuncuları adları,oynadığı dizileri ve altına da son olarak bir fotoğraflarını koymuşlar mesajlarına.Çoğu da tanıdığım oyuncuydu,hızlı hızlı sayfadan aşağı inerken bir fotoğraf gözüme ilişti,dikkatimi çekti.İyi ki de çekmiş <3 Dikkatimi çeken yakışıklılığı veya tatlı olması değil,gözlerindeki o inanç,kendine olan o güveni,bakışlarıydı beni kendine çeken.Daha sonra araştırmaya başlayınca heenim'i,koreli olduğunu,super junior adlı bir gruptan olduğunu öğrendim.Ve Heenim sayesinde de Kore ile tanıştım.İşte Kore maceram böyle başlamış oldu
![]() Sevgili Heenim,Cinderella'm ;) İyi ki doğmuşsun,iyi ki seni tanımışım.Seni tanımam vesilesiyle başıma bir sürü güzel olay geldi bunun için sana sonsuz teşekkür ederim ![]()
Kkochip~Petals~ELF<3 Foreva!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|