yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heaven's Postman (Cennetin Postacisi) 2009 Türkçe Altyazi [TAMAMLANDI]
Ya ben bir türlü indiremedim
Altyazi:
Jaejoong Heaven\'s Postman (Turkish Subtitle).rar (Boyut: 25.23 KB / Indirme: 38)(Bu kisim yazi halinde iniyor.)

Filmi indirmek isterseniz Kokayz arkadasimiza basvurun

http://kokayz.livejournal.com/588623.html Bu kisimda da nerden indirecegimi bulamadim.Yardimci olur musunuz?

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Bu filmi çok bekledim ama altyazisi çikmamisti. Zamanlamayi yazarak çok emek vermissiniz, ellerinize saglik. Çevirenin de bizim ekipten olmasina çok sevindim. Alkis
(06-10-2010, Saat: 17:52)esoanes yazdı: Bu kisimda da nerden indirecegimi bulamadim.Yardimci olur musunuz?[/color]

Ilk mesajda altyazi eklenti olarak eklenmistir, linke tiklayip indireceksiniz.

Jaejoong Heaven\'s Postman (Turkish Subtitle).rar (Boyut: 25.23 KB / Indirme: 38) yazan yere tiklayin, ilk mesajda.
Hakkınızı helal edin. ~
Emegine saglik. Onay
Sevgili Cassi süpersinOpucuk Çok ama çok tesekkür ederiz.Emegine saglik.Onay

-----

Filmi indirdim.17 linkten olusuyor ve her link 6 dakika.Ama birinci link haricindeki hiçbir link açilmiyor.Tek sorun bende mi acaba?Aglaelsalla
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

(09-10-2010, Saat: 8:46)GiSe7enem yazdı: Sevgili Cassi süpersinOpucuk Çok ama çok tesekkür ederiz.Emegine saglik.Onay

-----

Filmi indirdim.17 linkten olusuyor ve her link 6 dakika.Ama birinci link haricindeki hiçbir link açilmiyor.Tek sorun bende mi acaba?Aglaelsalla

Kontrol ettim linkler açiliyor... bir daha dene istersen... mediafire ya da megauploaddan birini denediysen simdi digerini dene belki biri sende sorun yapiyordur.
Ben bu filmi çok merak ediyordum ve türkçe altyazilisini aramis ve bulamamistim. Simdi sans eseri bulunca çok sevindim ve sasirdim. Biggrin

Ellerine saglik ve çeviri için çok tesekkürler.Smile Biggrin Opucuk

JaeJoong Kalp Opucuk
bu filmi bende çok merak ediyordum
ancak filmi açamiyorum:img-cray:
[Resim: 20kq5ja.gif]

Filmi indirip açamayanlar için:

filmin 17 partini da indirip ayni klasörün içine koyun

sonra bu programi indirip (çk basit ve yükleme gerektirmeyen bir program)

http://hjsplit.en.softonic.com/

buradan "Join" seçenegine girin açilan pencerede klasörünüzü bulup içinde görünecek olan tek .001 uzantili dosyayi seçin ve aç diyin ondan sonra da Start i seçin. O islem yaparken 17 parçayi birlestirip tek bir video dosyasi yapacak.

videonun uzantisi .mkv muhtemelen herhangi bir player açacaktir ama açamayacak olursaniz su asagidaki linki indirip çalstirin sonra herhangi bi player oynatmaya baslayacaktir.

http://www.free-codecs.com/download_soft...3239&s=399

tam bir video elde ettiginizde eger sorunsuz çalisiyorsa partlara ihtiyaciniz olmayacaktir silebilirsiniz. ama video eksik görünüyorsa partlardan biri eksik demektir. partlarin hepsinin oldugundan ve .002 .016 gibi uzantilar hariç hepsinin adinin ayni olduguna emin olun zaten siz degistirmediyseniz isimler ayni olmali. yine problem varsa partlarin 17.si hariç hepsinin 100 mb olduguna emin olun bilgisayarlar bazen hatali indirme yapip eksik indirebiliyo eksik olani tekrar indirirseniz sorun kalmamali

iyi seyirler...

Altyazisiz izlememe ragmen agladigim sahneler olmustur :img-cray: Filmi o haliyle çok begendim, tam benlikti. Oyuncular güzeldi...
Altyazili izleyecegim bakalim ilk firsatta.
Tesekkürler çeviri için AlkisAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi