yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heaven's Postman/ 천국의 우편 배달부 (2009)
Daha ingilizce altyazilisi bile çikmadiSmile.ayrica Jae Joongun yaninda o kiz hiç gözükmüyorOnay
Hero'nun yanina o kiz olmamis ya gerçi kimse yakismaz o kadar yakisikli kiSmile)
Sabirsizlikla bekliyorum... Atkilic
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Evet ya nereden izleyebilirim lütfen izleyenler linkini özel mesaj olarak yollasinlar Hero 'mun oynadigi diziyi izlemem lazim Pisman Pisman

Arkadaslar bu sadece 2 bölümlük bir film
ve Eylül ayinda tv lerde gösterilicek Kore de 2 bölüm seklide sbs kanalinda Japonya da film olarak bir tane tv de adini unutum n_n
ama viikii ye girip kisa bir bölmü verilmis izleye bilirsiniz türkçeye çeviridm ^_^
Herom'un dizisini çok merek ediyorum eylüle kadar nasil beklicemAglaelsalla her ne kadar rol arkadasini hiç gözüm tutmasada Hero'm için izlicemOpucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Güzel bir diziye benziyor Hero'da var kesin güzel dir tanitim için tesekkürler Smile
Hero olur da izlenmez mi tesekkürler tanitim için
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Ühüü sunlara bakin ya askimi öpüyor kadin Aglama

[Resim: soompibanner.gif]

[Resim: 53649076200911071156183.gif]
Aglama Aglama
Filmi izlemeye kalbim nasil dayanicak bilmiyorum yaniAglama
Hero 'nun yakisikliligi tartisilmaz kiz da bence sevimli. Dizinin konusu da çok ilginç olmus. En kisa zamanda izliyecem. sasa çevirdigin için çok tesekkürler.

[Resim: trailer1legra.jpg]
Boys Over Flowers Fan Club-Lee Min Ho Fan Kulübü-SS501 Fan Club-My Girl Fan Club-
Lee Dong Wook Sshii Fan Club-Lee Da Hae Fan Club-Personal Preference Fan Clup
(07-11-2009, Saat: 16:04)amalist yazdı: Ühüü sunlara bakin ya askimi öpüyor kadin Aglama

[Resim: soompibanner.gif]

[Resim: 53649076200911071156183.gif]
Aglama Aglama
Filmi izlemeye kalbim nasil dayanicak bilmiyorum yaniAglama

Aynen ya
Heo Yi Jae (Yang Soon Ae) Fan Clup&Kim Jeong Hoon Fan Club&Jang Geun Suk Fan Club&2Ne1 Fan Club&Yoon Eun Hye Fan Club&MBLAQ Fan Club&You're Beautiful Fan Club&Boys Over Flowers Fan Club&Kim Bum Fan Club%My Fair Lady&U Kiss Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi