yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heartbreak Library/그 남자의 책 198쪽(2008)
[Resim: eugeneleedongwookpublic.jpg]

[Resim: 5c125c8671bac0full.jpg]

[Resim: 41428heartbreaklibrary6.jpg]
Zeynep- Lee Dong Wook. Biggrin Bu filmi Showbiz Extra tanitmisti ama Ingilizce oldugu için kaçirdim, okuyamadim. Pek bir sey anlayamadim yani. Tanittigin için tesekkürler Zeynep'cigim. Smile
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Güzel bir filme benziyor keske izleyebilsek. Sad
Film internete verilmis. Hemen indirmeye basladim. Smile Isteyen varsa linklerini ö.m ile atayim.
(15-01-2009, Saat: 13:53)saylan_çu yazdı: Film internete verilmis. Hemen indirmeye basladim. Smile Isteyen varsa linklerini ö.m ile atayim.

Tabi ki ben istiyorum Zeynep. Smile Lütfen. Allahrazi
Tabi Türkçe altyazili ise. Smile
Yok daha Ingilizce alt yazisi bile yok. Smile Ingilizce alt yazisi gelsin Türkçe alt yazisini biz yapariz. Smile Yine de vereyim mi ? Maksat Dong Wook'u görmek olsun. Biggrin
(15-01-2009, Saat: 14:20)saylan_çu yazdı: Yok daha Ingilizce alt yazisi bile yok. Smile Ingilizce alt yazisi gelsin Türkçe alt yazisini biz yapariz. Smile Yinede vereyim mi ? Maksat Dong Wook'u görmek olsun. Biggrin

Ver canim alt yaziyi buluruz sonra, dedigin gibi. Biggrin
Tesekkürler. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
T ürkçe altyazili indirmeye basladim, yarin geceye izlerim insallah. Biggrin Acayip sabirsizlaniyorum. Bir anda iki kez ardarda izlersem abartmis olmam o derece yani. Biggrin

Gerçekten de film bittiginde acaba tekrar mi izlesem dedim. :d Çok begendigimden degil, kafamda bir sürü soru isareti oldugundan. Biggrin Ama artik bir seyden eminim: Bir seyi çok bekleyip, benim gibi üstüne düsmeyin sonu fos çikiyor. Biggrin Herseye ragmen güzel yanlari vardi tabii, en basta W ookie ( Kalp ) bazi replikler ve de..."Bir kitapla bir sevgili arasindaki ortak yön nedir biliyor musun? Ikisine de yatarken bakmak istersin." Biggrin
En kisa zamanda izleyecegim. Smile
[Resim: 10.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi