Healthful Korean Cooking / Sağlıklı Kore Yemekleri Pişirme
![[Resim: 51h85461hvlsl500aa3001.jpg]](http://img407.imageshack.us/img407/3031/51h85461hvlsl500aa3001.jpg)
Kitap, Kore’ye özgü, Kore’de ve Kore dışında popüler olan 53 adet tavuk ve et yemeğini içermektedir. Çeşitli yemeklerin bulunduğu kitap, tavada kızartılmış yiyecekler, şişte kızarmış yiyecekler ve kömür ızgara Pulgogi gibi Kore’nin en meşhur yemeklerini de içeriyor. Neşe ile hazırlanan ve yenen mükemmel yiyeceklerle Kore mutfağının zenginliklerini sunan ve her pişirilen tarifi adım adım 340’ı aşkın renkli fotoğrafla anlatan kitap sizin için hızlı ve kolay bir kılavuz olacak. Bütün pratik Kore yemeklerini görebileceksiniz.
Sayfa Sayısı: 76
Yayınevi: Hollym International Corporation
Yazar: Noh Chin-Hwa
Dil: İngilizce
Çeviri: 'hilal'
English:
This book contains 53 authentic Korean meat and poultry dishes selected especially for their popularity with both Korean and non-Korean palates. Included in this book are recipes for stews, stir-fried dishes, skewered foods and charcoal-grilled Pulgogi , Korea's best known beef dish. It offers a wealth of excellent foods and joy in preparing and eating basic Korean cuisine. Over 340 color photos will lead you quickly and easily through each cooking step.
See also Practical Korean Cooking
Hardcover: 76 pages
Publisher: Hollym International Corporation
Writer: Noh Chin-Hwa
Language: English
Kaynak/Source
![[Resim: 51h85461hvlsl500aa3001.jpg]](http://img407.imageshack.us/img407/3031/51h85461hvlsl500aa3001.jpg)
Kitap, Kore’ye özgü, Kore’de ve Kore dışında popüler olan 53 adet tavuk ve et yemeğini içermektedir. Çeşitli yemeklerin bulunduğu kitap, tavada kızartılmış yiyecekler, şişte kızarmış yiyecekler ve kömür ızgara Pulgogi gibi Kore’nin en meşhur yemeklerini de içeriyor. Neşe ile hazırlanan ve yenen mükemmel yiyeceklerle Kore mutfağının zenginliklerini sunan ve her pişirilen tarifi adım adım 340’ı aşkın renkli fotoğrafla anlatan kitap sizin için hızlı ve kolay bir kılavuz olacak. Bütün pratik Kore yemeklerini görebileceksiniz.
Sayfa Sayısı: 76
Yayınevi: Hollym International Corporation
Yazar: Noh Chin-Hwa
Dil: İngilizce
Çeviri: 'hilal'
English:
This book contains 53 authentic Korean meat and poultry dishes selected especially for their popularity with both Korean and non-Korean palates. Included in this book are recipes for stews, stir-fried dishes, skewered foods and charcoal-grilled Pulgogi , Korea's best known beef dish. It offers a wealth of excellent foods and joy in preparing and eating basic Korean cuisine. Over 340 color photos will lead you quickly and easily through each cooking step.
See also Practical Korean Cooking
Hardcover: 76 pages
Publisher: Hollym International Corporation
Writer: Noh Chin-Hwa
Language: English
Kaynak/Source