yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi TRiplesTR SS501 İçin Buraya...
Mesaj atmaya devam ediyoruz Biggrin Gelirlerse ben kalpten giderim o ayri :atkilinc:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(12-05-2010, Saat: 0:10)OneLeN yazdı: Mesaj atmaya devam ediyoruz Biggrin Gelirlerse ben kalpten giderim o ayri :atkilinc:

Tanis ondan sonra kalpten git. :img-hysterical:
Allah korusun tabi. Opucuk
Ben de mesaj yolladim..Insallah Türkiye'ye gelirler...Her ne kadar ben göremeyecek olsam da...Aglama
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(12-05-2010, Saat: 9:28)dadl_u yazdı: Ben de mesaj yolladim..Insallah Türkiye'ye gelirler...Her ne kadar ben göremeyecek olsam da...Aglama

Ayni kaderi paylasiyoruz sanirim Sad Gerçi elimden gelen ugrasi verecegim,hatta daha fazlasini ama Sad Arkadaslarim görsün hafifler üzüntüm en azindan Aglaelsalla
PJM♥TRipleS
♛SS501(Green Peas)♛
[신화창조](ShinhwaChangjo)SHCJ
I♥AllAboutKorea
Vuhuu Yourock gelseler süpper olur. Biggrin Hem de Ankara Biggrin kesinlike giderim.

I'm a TripleS
I'm a Greenpea
I Love SS501

Hemen attim mesaji. Onay Ben Antalya'da oturuyorum ama SS501 Ankara'ya ya da Türkiye'nin herhangi bir yerine gelse bile hiçbir engel tanimam giderim. Biggrin
Ben de mesaj gönderdim insallah gelirler ama ben sadece resimlerini görmeyle yetinirim o ayri Aglama Ankara'ya gelmem bir hayal çünkü Sarhos Ama onlar gelsinler yeter ki bizden haberleri olsun ona da raziyim :Img-cray:

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
(12-05-2010, Saat: 23:01)sleepy yazdı: Hemen attim mesaji. Onay Ben Antalya'da oturuyorum ama SS501 Ankara'ya ya da Türkiye'nin herhangi bir yerine gelse bile hiçbir engel tanimam giderim. Biggrin

Ben de ben de. Seytanigulme
Bu mesajlari okuyan kisinin halini düsünemiyorum. :img-hysterical:
Evet sonuna kadar tamam dedirtene kadar, mesaj yagmuruna tutmaliyiz.. Onay
Biggrin Sonuna kadar fighting! Onay
Budizm, bu da ayağım (^_^)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi