yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Hikaye Yazalım. / Let's Write of Fan Fiction
Haydi Hikaye Yazalım.

Şimdi yeni oynumuzu anlatayım.
Herkes bir üstündeki üyenin en sevdiği DBSK üyesiyle ile ilgili bir hikaye yazacak.

Mesela benim üzerimde .... isimli biri var ve diyelim ki Kim Jae Joong hayranı.
Ona kısa ama anlamlı bir hikaye yazacağım.

Örneğin;
.... üyeye anlatıyorum.

Bir gün Kore'ye gittin, uçaktan indin. Karşıda bir kalabalık ve içlerinde DBSK üyelerinden Kim Jae Joong var. Bir şeyler yapman gerekiyor. Sen çığlık çığlığa bağırmaya başlıyorsun ve dikkatler senin üzerine toplanıyor. Herkes etrafına toplanıyor.
Ve tabii Jae'de. Onun geldiğini görünce hemen onun kucağına bayılmış numarası yapıyorsun. O da seni alıyor kucağına, telaşlanıyor tabi...

Gibi...

Ama konu dışında yazılan mesajlar silinecektir.

Hikayeyi yazan, alttakine kiminle ilgili hikaye istediğini yazsın.

Altımda ki üye, bana Kim Junsu'yla bir hikaye bul. Biggrin
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Telefonun çaliyor ve arayan Junsu!..
Seninle bulusmak istedigini söylüyor ama sen müsait olmadigin için kabul etmiyorsun.
Junsu bu duruma çok kiriliyor ve bir daha seni bulusmaya davet etmiyor.
Sen bu durumu anlayip Junsu'dan özür dilemek için onu bir bulusmaya davet ediyorsun.
Tabii bu Junsu, kabul etmiyor bulusma istegini. Ayni duruma sende düsüyorsun ve üzülüp Junsu'yu bulusmaya çagirdigin yere gidiyorsun.
Hüzünlü hüzünlü bakarken arkadan bir el uzaniyor ve sana çiçek uzatiyor.
Arkana dönüyorsun ve Junsu'yu görüyorsun. Smile
Birbirinizin gönlünü aliyorsunuz.
Onlar ermis muradina... Biggrin

Kim JaeJoong ile ilgili hikaye istiyorum. Smile
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Yüsra JaeJoong uyesine anlatiyorum.

Sen Kore'de yasiyorsun.Koyu bir cassiesin.Yine bir DBSK konserien gidiyorusun.Konsser alanida geldin,aland doldu tasti nerdeyse.Sen en ondesin.Yine muhtesem bir performans sergiliyorlar.Konser artik bittmisti,sen disarida prensin hayal ediyordun.Kimseler yoktu sezin ve sakin gokyuzune bakiyordun ve onu hayal ediyordun.Birden bir yildiz kaydi ve sen dilek tutun dilegin soyleydi.

Allahim ne olursun Jae Joong benim kaderim olsun.

Yüsra bunu asla gerçek olmaycagini biliyordu.Aglamasi çokta geç olmadi.Yaslar akmaya baslamisti gozlerinde.Artik tutamiyordu goz yaslarin sevdigi adamin aslan yakindida olmaycagini bilemk onun olmamak onu baska birisni olcagini bilmek Yüsra'yi kahrediyordu.Onceler hep bir hayranliktir diyordu ama oyle olamdigi anlamisti ama neye fayda sevdigi adamin odan haberi bile yoktu.

YüsraSadkendi kendie yildizlar bakarak) Jae oppam keske beni duya bilsen seni ne kadar cok sevdigimi... Ben hep hayranliktir diyordum ama oyle degil... Sen cok ama cok seviyorum oppa. (ayyy... yavrucum cok acidim. Aglatin beni kiz. cry ) Keske beni bileydin belki severdi... Yüsra kizim sen iyice delirdin kendi kendien neler saçmaliyorsun. Jae sonuda beni delilde ettin. T.T (Hero helal sana kizimiz delide ettin ya sonuda... Jae inkikami alirim nasil sen bizim kiz deli edrsin sen gorusun... )

Ve Yüsra arkasinda doner. Karsisinda Jae'yi gorunce dili tutulur zavalimin. (Bayilmadigina dua edelim bence. hysterical ) Oda ne bizim kiz bayildi. ( Keske demeseydim ya... ) Yüsra tam yer duseceken bizim kahraman yine kahramanligini yapiyor ve kizimizi tutuyor. hysterical Ayildiginda Jae'nin kucaginda oldugun gorse birdaha kendine gelemez bizim kiz. hysterical Yüsra kendien gelir.Inamaz Jae'nin kucaginda olduguna.Yavasca ayaga kalkar.

Jae: (gulerk) Istedigin oldu oppam soylediklerini hepsini duydu.

Yüsra'nin yuz rengten renge geçti. Kizardi ama kizarmakta ona bir ayri yakimsiti cok tatli guzel bir kiz olmustu. Yüsra yer bakiyordu bir delik varmi diye. En ufak bir delik gorsen hemen atlaycak o derce yerin dibini merak ediyordu. hysterical
Kahramanimiz onu bu halini gorunce guldu.

Jae:Oppana yemekte eslik edermisin Prenses?

Yüsra'nin dili tutuldu. Yüsra uçmustu allah versin bize Yüsra'yi.Neyseki inmesini bildi bizimki. hysterical
Bizim ikili yemege sik bir resturanta gittiler.Yer muhtesem,Yüsra muhtesem Jae zaten muhtesem. Ve yemek esliginde super romantik bir sarki.^^ ( Sarki turkçe alt yazili dinle baklalim begencekmisin. Abaza )

Jae Yüsra'dan gozlerini alamiyordu. Yüsra cok guzeldi. Orda kahramanimiz bizim kiza cikma teklifinde bulunuyor.
Jae :Bu guzel geceyi daha guzellestirip bana dansta eslik edermisin?
Dans ederken bizim kahramanda az degil ha. Abaza Yüsra'nin kulagina fisildayarak.
Jae :Beni sevgilim olup bu gariban çocugu sevindirir misin prenses?Sonra yavasca dudagina bir buse kondurdu.
Gece bitmisti ama siz hala guzel geceni etkisindeydiniz.Sen kendi evine Jae'de kendi evine gitti.

Evde...

Jae Yüsra dusunup gulumsuyordu.
YooChun: (diger uyeler donerk) Bunu nesi var?
Junsu: (Jae'yi durtu) Dunya'da uzaya hu huh Jae ???
Jae hala Yüsra dusunuyordu.( Yüsra ne ettin çocuga dogru soyle )
4 beraber Jae diye bagirdilar Jae kendine geldi.
Jae:Nee ne olduu?????
YunHo:Bize degil asil sana sormali ne oldu sana?
Jae hersey anlati.
Changmin:Biz ne zaman tanistircaksin yengeyle. Abaza

2 ay sonra.

Jae Yüsra'yi bulusamya davet eder. Yüsra gelmisti,cok guzledi.
Jae:Sana cok onemli birsey soyleycegim.

Yüsra heycandan nerdeyse bayilcakti.
Yüsra:hadi Jae soyle ne diyceksen çatladim burda.

Jae cebindeki yüzügü çikartip dizini üstüne çöktü prenses bir omur boyu benim esim olurmusun?

Yüsra: (yuksek sesle) Evet evte..... ( Kiz bagirma sagir oldum. hahaha )

Onlar erdi muradin biz cikalim kermetine.(yanlis yazmadim dimi? )

Umarim begneirsinin.(begenmesen sopa yersin benden. Zuhaha )

Annam... Cok uzun olmus okumaktan belki sikilirsin. Sakin oyle birsey deme ha...

Junsu'yla istiyorum.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi