yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangang Bridge / 한강대교

Hangang Bridge / 한강대교

Hangang Köprüsü Güney Kore'de Han Nehri üzerindedir ve Yongsan-gu ve Dongjak-gu ilçelerini birbirine baglar.Ilk köprü 1917 Ekim'inde tamamlandi.Fakat sel nedeniyle 1925 Temmuz'unda hasar gördü.Ekim 1935'te ikinci köprü insa edildi.Kore Savasi sirasinda köprü agir hasar gördü.1954 yilina kadar tamamen restore edilemedi.1981'de ek serit eklendi ve eklenen köprü Hangang olarak degistirildi.

ENGLISH

The Hangang Bridge crosses the Han River in South Korea and connects the districts ofYongsan-gu and Dongjak-gu. The first bridge was completed on October, 1917. It was the first bridge to be built on the Han River. But because of the flood in July, 1925 the bridge was damaged. So in October, 1935 the 2nd bridge was constructed with other improvements to the first. During the Korean War, the bridge was heavily damaged. It wasn't until 1954 that the bridge was fully restored. In 1981 additional lanes were added, and the bridge was renamed Hangang Bridge.
ceyankbyz
Kaynak:Wikipedia
Resimler: panoramio.com ve encyber.com
Paylasim için tesekkürler.

Geri Döndüm

Konu için tesekkürler Beyza gece görüntüsü çok güzel ...Onay
Köprüler diyari bu da çok güzel tesekkürler.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Tesekkür ederiz emegine saglik Smile Sanki bu köprüyü daha önce baska bir kaynaktan okumustum resimler gözüme tanidik geldi...Zaten köprü asigiyim çok normaldir Smile
Eski bir köprü ama güzelmis begendim görüntüsü güzel Beyza'm tesekkür ederiz Smile
Resimler için tesekkürler. Emeginize ve elinize saglik. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi