yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haetgosari Punmaneuldae Muchim / 햇고사리풋마늘대무침
#1
Haetgosari Punmaneuldae Muchim / 햇고사리풋마늘대무침
Çeşnili Eğrelti ve Yeşil Sarımsak Sapı / Seasoned Bracken and Green Garlic Stem


[Resim: BD6b0Q.jpg]

Malzemeler

200 g taze eğrelti
200 g yeşil sarımsak sapı
gerektiğince su,
(Çeşni) Soya sosu, susam yağı, öğütülmüş susam ile tuz



Tarif

1- Taze eğrelti otunu kaynar suda pişirin.
2- İçine 4 cm uzunluğunda yeşil sarımsak sapı kesin ve eğrelti otuyla birlikte karıştırın.
3- 2. adımda biraz su ekleyin ve bir tencerede kızartın.

Bölge: Jejudo / Jeju Adası
Çevirmen: emine_tkr


English

Ingredients

Fresh bracken 200 g
Stem of green garlic 200 g
Water as needed of
<Seasoning> soy sauce, sesame oil, ground sesame with salt, crushed garlic

Recipe

1. Cook new bracken in boiling water.
2. Cut green garlic stem into 4cm long, and mix it with bracken to season them.
3. Add some water to the step 2, and stir-fry in a pot.

Area: Jejudo


Kaynak / Source
Cevapla
#2
Teşekkürler Emine. Eline çevirine sağlık. Onay

Cevapla
#3
Haetgosari Punmaneuldae Muchim / 햇고사리풋마늘대무침
Çeşnili Eğrelti ve Yeşil Sarımsak Sapı / Seasoned Bracken and Green Garlic Stem
Area: Jejudo
Translate / Çeviri: Emine TIKIR

>>> https://www.facebook.com/groups/43660099...1/?fref=ts
Cevapla
#4
Teşekkür ederiz. Alkis
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Cevapla
#5
Teşekkür ederiz. ^^
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi